Ασφαλιστικές Ειδήσεις

“Κέρδισε” τους πολίτες της Αθήνας ο Νίκος Μακρόπουλος

Ν. Μακρόπουλος

Ο Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το δήμο της Αθήνας με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα συμμετέχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα διαμορφωθεί μετά και τη δεύτερη φάση των δημοτικών εκλογών την προσεχή Κυριακή.   

Του Νίκου Μωράκη

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών ο κ. Μακρόπουλος συγκαταλέγεται μέσα στους 21 υποψηφίους που εκλέχθηκαν με τον Συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη από τον πρώτο κύκλο των δημοτικών εκλογών. Μια μεγάλη νίκη και για τον ίδιο αλλά και για την Ασφαλιστική Αγορά καθώς ένας «δικός μας άνθρωπος» θα συμμετέχει στα κοινά του σημαντικότερου δήμου εκπροσωπώντας παράλληλα την Ασφαλιστική Αγορά.  

Ένα προσωπικό στοίχημα για τον κ. Μακρόπουλο ο οποίος κόντρα στα προγνωστικά αλλά και στο χρόνο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου ο οποίος και του εμπιστεύτηκε την ευθύνη μέσα από το κόμμα που εκπροσωπεί να κάνει την Αθήνα καλύτερη, να κάνει την Αθήνα ομορφότερη.     


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
"Κέρδισε" τους πολίτες της Αθήνας ο Νίκος Μακρόπουλος! https://www.insurancedaily.gr/kerdise-toys-polites-tis-athinas-o-nik/