Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κοινωνική Συνεισφορά της ΕΑΕΕ σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ για το “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία!”


EAEEΜε αφορμή την «Ημέρα Ασφάλισης», στις 11.11.2013 η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ κινητοποιεί τις εταιρείες, τους εργαζόμενους, τους διαμεσολαβητές και όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς σε μια μεγάλη δράση κοινωνικής ευαισθησίας στον κρίσιμο τομέα της Υγείας. Πάνω από 70 εταιρείες, σωματεία και φορείς εκπροσώπησης της ασφάλισης θα συμμετάσχουν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου. Εταιρείες και εργαζόμενοι θα στηρίξουν το σημαντικό αυτό κοινωνικό έργο, προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της πετυχημένης και αποτελεσματικής εκστρατείας του «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία!».

Το «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» θα διαθέσει τα φάρμακα στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Η δράση αντικατοπτρίζει το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης της Ασφαλιστικής αγοράς για τους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για το σύνολο της κοινωνίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κοινωνική Συνεισφορά της ΕΑΕΕ σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ για το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία!"! https://www.insurancedaily.gr/kinoniki-synisfora-tis-eaee-se-syne/