Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κουλτούρα “TEDx” και διαμοιρασμού γνώσεων στην Interamerican


Την κουλτούρα της αλληλοεπίδρασης με τους συνεργάτες της, την αξία της υγιούς κινητροδότησης για παραγωγικότητα και τη σημασία του διαμοιρασμού εμπειριών ανέδειξε η Interamerican μέσα από μία νέα πρωτοβουλία που αφορά τους νέους συνεργάτες.

της Βίκυς Γερασίμου

Εξήντα και πλέον νεοεισερχόμενοι άνθρωποι στο δίκτυό της παρευρέθηκαν σε μία ιδιότυπη εκδήλωση παρακίνησης που έγινε χθες στο αμφιθέατρο της εταιρείας -τύπου TEDx- όπου τέσσερις άνθρωποι που έχουν διαγράψει διαφορετικές αλλά “θετικές” τροχιές στον κλάδο μετέφεραν ο καθένας με το δικό του τρόπο τα βιώματα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισαν.

Η επιμονή στο στόχο, η αξία της καθοδήγησης και της διαφοροποίησης, η αυτοβελτίωση, το προσωπικό στίγμα, η συνεχής κατάρτιση και η ουσία της ιδιωτικής ασφάλισης όπως αποτυπώνεται μέσα από πραγματικές ιστορίες αποτέλεσαν μέρος των θεματικών που συζητήθηκαν.

Πρώτη ομιλήτρια ήταν η Μ.  Παπαγιαννάκη, συνεργάτης της εταιρείας τα 2 τελευταία χρόνια. Μίλησε για τη δική της διαδρομή, την απόφαση να μεταβεί από το θεατρικό σανίδι στον ασφαλιστικό κλάδο, τη σημασία του σωστού προσανατολισμού και της υποστήριξης. Στον τρίτο μήνα έκανε το πρώτο της ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο και σήμερα έχει τριπλασιάσει το εισόδημα της.


Εν συνεχεία ο Γ. Xατζάκης, συνεργάτης της εταιρείας και πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Συνεργατών της INTERAMERICAN, ο οποίος δραστηριοποιείται 22 χρόνια στον κλάδο αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του MDRT, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που φέρει το επάγγελμα του ασφαλιστή, την συναισθηματική προσέγγιση στη σχέση με τον πελάτη, την ανάγκη στήριξης – καθοδήγησης και τόνισε μέσα από πραγματικές ιστορίες ότι “το επάγγελμα μας φέρνει φως εκεί που υπάρχει σκοτάδι”.


Από την πλευρά του ο κ. Ε. Γαλαθιανάκης, μετέφερε την δική του ιστορία. Η ενασχόληση με την ιδιωτική ασφάλιση υπήρξε συνειδητή επιλογή βάσει των στοιχείων του χαρακτήρα του και η κουλτούρα των ανθρώπων της Interamerican υπήρξε καθοριστική για τη μετεξέλιξή του επαγγελματικά.


Τέλος ο κ. Λ. Τουρνατζής, φέροντας εμπειρία 28 ετών στον κλάδο, μίλησε για την ιδιαιτερότητα του ασφαλιστικού κλάδου, τις δυσκολίες που πρέπει να υπερκεραστούν, τη συνέπεια, το σεβασμό, την οπτική της θετικής πλευράς των πραγμάτων και την πραγματική αξία της ασφάλισης που δίνει σε ανθρώπους τη δύναμη και την επιλογή στο πώς να πορευθούν σε μία δύσκολη στιγμή.

Στους παρευσισκόμενους μίλησε και ο Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interamerican, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων στην Interamerican. Την εκδήλωση έκλεισε o Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κουλτούρα “TEDx” και διαμοιρασμού γνώσεων στην Interamerican! https://www.insurancedaily.gr/koyltoyra-tedx-kai-diamoirasmoy-gno/