Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Λαμπερά εγκαίνια για τον Megaλύτερο μεσίτη της Αγοράς

Mega Brokers

Σε μια λαμπρή τελετή – παρουσία όλων των CEO και των αντιπροσώπων των Ασφαλιστικών εταιρειών – ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης μεσιτικής εταιρείας ασφαλειών στην Ελλάδα σε κύκλο εργασιών έκοψε την κορδέλα – μαζί με τους Διευθυντές του και τον Τάσο Χατζηθεοδοσίου εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της Εταιρείας.

Εγκαταστάσεις οι οποίες κόστισαν ούτε λίγο ούτε πολύ 2.5 εκατ. ευρώ με μηδενικό δανεισμό.

Mega Brokers

 

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου απευθυνόμενος στους καλεσμένους του μίλησε για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που το οφείλουν στους 250.000 ασφαλισμένους της Mega Brokers, στους περίπου 1.500 συνεργάτες της Εταιρείας, στους εργαζόμενους και τα στελέχη και φυσικά στις ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και τα κλαδικά ασφαλιστικά περιοδικά. Ένας χώρος που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος “μας βοηθάει να κάνουμε καλύτερη τη δουλειά μας”.  

Σε δηλώσεις τους “on camera” πολλά από τα κορυφαία στελέχη της αγοράς ευχήθηκαν τα καλύτερα τόσο στη MEGA Brokers όσο και προσωπικά στους Γιάννη & Τάσο Χατζηθεοδοσίου για καλές δουλειές, μεγάλες παραγωγές και υγιή ανάπτυξη εργασιών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 18 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Λαμπερά εγκαίνια για τον Megaλύτερο μεσίτη της Αγοράς! https://www.insurancedaily.gr/labera-egkenia-gia-ton-megalytero-mesiti-tis-agoras/