Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ξεκίνησε το 12ο πανελλήνιο συνέδριο της LIMRA

Limra

Παρουσία σημαντικών στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς -μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Γιώργος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς και ο Ευστάθιος Τσαούσης επικεφαλής της Εμπορικής Διεύθυνσης της ERGO και της ΑΤΕ- ξεκίνησε σήμερα το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής της LIMRA.

Το συνέδριο που διοργανώνεται ανά 2ετία εναλλάξ σε Ελλάδα και Κύπρο από την Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA. Φέτος ο κεντρικός του θεματικός άξονας είναι «Στο Κατώφλι μιας Νέας Εποχής» και διεξάγεται στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι.

Στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 250 σύνεδροι, διοικητικά στελέχη και κορυφαίοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από Ελλάδα και Κύπρο.

Κατά τη διάρκειά του θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που προβληματίζουν την ασφαλιστική αγορά σήμερα, δίνοντας έμφαση τόσο στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όσο και στις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την αξιοποίηση της τεχνολογίας αλλά και τις γενικότερες αλλαγές στα καταναλωτικά πρότυπα. Ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσει σήμερα ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος, προκειμένου να διατηρήσει και να αναπτύξει περαιτέρω τις εργασίες του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ξεκίνησε το 12ο πανελλήνιο συνέδριο της LIMRA! https://www.insurancedaily.gr/limra-12o-panellinio-synedrio-koryfeon-asfalistikon-symvoulon/