Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

LoveMeBack: Ένα καινοτόμο προϊόν από την Daedalus που ανοίγει συνεργασίες και βάζει πλώρη για Κύπρο


Tη θετική ανταπόκριση των ιδιοκτητών κατοικίδιων συντροφιάς έχει αποσπάσει το καινοτόμο πρόγραμμα της Daedalus LoveMeback.

Το πρόγραμμα έχει ήδη πουλήσει μεγάλο αριθμό συμβολαίων σε Αθήνα και συμπρωτεύουσα λόγω των παροχών του και των σημαντικών εκπτώσεων που παρέχει για την ιατρική φροντίδα και την πρόληψη των μικρών μας φίλων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχετε σκύλο, συμφέρει να έχετε και “Love Me Back” γιατί δεν είναι μόνο η ιατρική φροντίδα και η κάλυψη επειγόντων περιστατικών αλλά και πρωτοποριακές καλύψεις όπως η αστική ευθύνη ιδιοκτήτη ή όποιου το συνοδεύει και η νομική κάλυψή σας σε περίπτωση που προκαλέσει υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες.

Λόγω της απήχησης του προγράμματος η Εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο για τη διάθεσή του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ετοιμάζεται σύντομα να ανοίξει πανιά και για την αγορά της Κύπρου με νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Είναι σίγουρα θετικό να βλέπεις κινήσεις που να τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης και να αυξάνουν ασφαλιστικές εργασίες.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τις καλύψεις.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
LoveMeBack: Ένα καινοτόμο προϊόν από την Daedalus που ανοίγει συνεργασίες και βάζει πλώρη για Κύπρο! https://www.insurancedaily.gr/lovemeback-ena-kenotomo-proion-apo-tin-daedalus-pou-anigi-synergasies-ke-vazi-plori-gia-kypro/