Eurolife

Μ. Τζωρτζωρής: Κοινό όραμα για την ασφαλιστική αγορά και τη φαρμακοβιομηχανία

Είμαστε στο 1ο τρίμηνο της νέας δεκαετίας και η ανθρωπότητα έχει αναστατωθεί καθώς η ανησυχία και ο φόβος εξαιτίας της εξάπλωσης του γνωστού ιού λαμβάνουν απειλητικές διαστάσεις. Η παγκόσμια οικονομία ταράσσεται, οι χρηματαγορές καταρρέουν, οι κυβερνήσεις επιδιώκουν να μην απολεσθεί ο έλεγχος ενώ η επιστημονική κοινότητα αναζητά με αγωνία λύσεις. Είναι αναμφισβήτητα μια κρίσιμη στιγμή, [...]

Sofos Insurance
Μ. Τζωρτζωρής: Κοινό όραμα για την ασφαλιστική αγορά και τη φαρμακοβιομηχανία

Είμαστε στο 1ο τρίμηνο της νέας δεκαετίας και η ανθρωπότητα έχει αναστατωθεί καθώς η ανησυχία και ο φόβος εξαιτίας της εξάπλωσης του γνωστού ιού λαμβάνουν απειλητικές διαστάσεις. Η παγκόσμια οικονομία ταράσσεται, οι χρηματαγορές καταρρέουν, οι κυβερνήσεις επιδιώκουν να μην απολεσθεί ο έλεγχος ενώ η επιστημονική κοινότητα αναζητά με αγωνία λύσεις.

Είναι αναμφισβήτητα μια κρίσιμη στιγμή, και οι ειδικοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη Βιομηχανία Φαρμάκων καθώς η θετική είδηση εύρεσης αντίδοτου, θα ανακουφίσει άμεσα την κατάσταση.

O SARS-CoV-2, δεν είναι παρά η νέα ονομασία σε μια παλαιά απειλή. Μία, από τις πολλές ασθένειες που εμφανίστηκαν στη διαδρομή της ιστορίας μας, με διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Πάντα τις αντιμετωπίζουμε, πάντα βρίσκουμε τις λύσεις, πάντα βγαίνουμε νικητές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο brokerstime.gr

Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα