
της Βίκυς Γερασίμου
Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει πραγματοποιηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της City Insurance SA κατά τριάντα εκατομμύρια ευρώ με τη συμμετοχή αλλοδαπού επενδυτή, ώστε η εταιρεία να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα όσα ορίζονται από το Solvency II.
Σε επικοινωνία με τον σύμβουλο διοίκησης της ΗΛΙΟΣ μεσίτες ασφαλίσεων, κ. Θ.Σαββαίδη, που έχει αναλάβει την προώθηση των προγραμμάτων της City στην Ελλάδα, o κ. Σαββαίδης επισημαίνει ότι φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε άλλες εκβάσεις δεν ευσταθούν, σύμφωνα με την πληροφόρηση που ο ίδιος έχει από την μητρική εταιρεία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2014 και έχει χαρτοφυλάκιο που ανέρχεται σε περίπου 15 εκατ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι με απόφασή της η FSA, η αρμόδια εποπτική αρχή είχε εγκρίνει στις 21 Ιουλίου του 2016 το σχέδιο αναδιάρθρωσης της City Insurance SA για να αντιμετωπιστούν ότι ζητήματα είχαν προκύψει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ.ευρώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΤτΕ: Ανάκληση της άδειας λειτουργίας της DALLBOGG

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Πόσο θα μειωθεί η εισφορά υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Οι κίνδυνοι γίνονται πιο σύνθετοι και πιο έντονοι
















