
Σε ανοδική τροχιά παρέμεινε και το 2021 η MEGA BROKERS διευρύνοντας τόσο τον κύκλο εργασιών της όσο και την κερδοφορία της.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα για τα οικονομικά στοιχεία επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που δημοσιεύτηκαν στην ειδική έκδοση με την λίστα των 40 μεγαλύτερων Μεσιτών & Πρακτόρων της morax media σε συνεργασία με την ICAP CRIF με στοιχεία του 2021, ο κύκλος εργασιών της έφτασε στα 12.599.912€ έναντι 12.100.989€ του 2020 αύξηση 4% ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων προς κύκλο εργασιών διαμορφώθηκαν σε 1.960.144€ % αυξημένα κατά 55% σε σχέση με το 2020.
Ο Διευθύνων σύμβουλος Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Η MEGA Brokers συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στον ασφαλιστικό κλάδο, με γνώμονα τη δημιουργία μίας σταθερής και μακροχρόνιας αξίας για τους συνεργάτες και τους εργαζομένους μας. Η συμβολή των συνεργατών μας στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών είναι καθοριστική όπως και η συμβολή των ανθρώπων μας που από κοινού έχουμε θέσει ως στόχο την εξέλιξη μας. Έχοντας θεμελιώσει επιταχυνόμενη ανάπτυξη την τελευταία δεκαπενταετία, εκτιμούμε με βεβαιότητα ότι και το 2023 θα είναι ακόμη ένας χρόνος ανάπτυξης για τη MEGA Brokers με συνεχιζόμενη άνοδο σε όλους τους οικονομικούς και λειτουργικούς δείκτες.
Πιστοί στη στρατηγική μας είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα»
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

MEGA BROKERS: Πάνω από 1 εκατ.ευρώ σε bonus και παροχές

Τ. Χατζηθεοδοσίου: Η επόμενη ημέρα στην ασφαλιστική αγορά

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Η MEGA Brokers πιστοποιείται ξανά ως «Great Place to Work»

Τ. Χατζηθεοδοσίου: Επένδυση σε ανθρώπους, συνεργασίες και εργαλεία AI

Η MEGA Brokers: AI και νέα κίνητρα στο επίκεντρο της 1ης συνάντησης συνεργατών για το 2025

Μ. Αλειφέρης: Αναγκαίοι οι δίαυλοι στενότερης συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστικών – μεσιτικών
















