Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Mega Brokers: Κοπή πίτας της Διεύθυνσης του Γ. Μιχαλάτου στην Πάτρα

Mega Brokers

Στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 22/02/2017 η εκδήλωση κοπής πίτας της MEGA BROKERS SA για τη Διεύθυνση του κ. Γεράσιμου Μιχαλάτου, παρουσία πλήθους συνεργατών στην αίθουσα του ξενοδοχείου PATRA PALACE.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον κ. Μιχαλάτο, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους της Διοίκησης της MEGA BROKERS SA και τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την χρονιά που πέρασε και την άψογη συνεργασία με την Εταιρεία.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της MEGA BROKERS SA κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, πήρε στη συνέχεια το λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες της Πάτρας και εκφράζοντας την πεποίθηση πως και τη νέα χρονιά η ανάπτυξη των συνεργατών της περιφέρειας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας ενώ αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιδόσεις της Διεύθυνσης της Πάτρας.

Mega Brokers

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Διευθυντή Πωλήσεων κ. Μιχάλη Κωστή, ο οποίος με τη σειρά του διαβεβαίωσε πως και το 2018 η Διεύθυνση Πωλήσεων θα είναι κοντά στους συνεργάτες με εκπαιδεύσεις και συναντήσεις για την έμπρακτη και καθημερινή στήριξή τους.

Καταιγιστικός, όπως πάντα στην ομιλία του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS SA, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους συνεργάτες για τις καινοτομίες στη διαδικτυακή πλατφόρμα της MEGA BROKERS SA στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της τεχνολογίας για την Εταιρεία.

Mega Brokers

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών:

Δημήτριος Διβανής, Διευθυντής Πωλήσεων της GROUPAMA Ασφαλιστικής

Κωνσταντίνος Τσαρχάς, Διευθυντής Πωλήσεων Ν. Ελλάδος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και Κωνσταντίνος Δημάκης, Υπεύθυνος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατάστημα Πάτρας

Θωμάς Χρήστος & Βασίλειος Διαμαντόπουλος από το κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής στην Πάτρα

Χρήστος Μήλας, Υπεύθυνος ARAG Πάτρας

Σάββας Κάβουρας, Υπεύθυνος DAS Πάτρας

Νικόλαος Νικολακοπούλος, Υπεύθυνος Ευρωπαϊκής Πίστης Πάτρας

Δημήτριος Γκούτσης, Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Ιωάννης Σιακαμπέτης, Υπεύθυνος Νοτίου Ελλάδος της CARGLASS

Mega Brokers


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + nineteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Mega Brokers: Κοπή πίτας της Διεύθυνσης του Γ. Μιχαλάτου στην Πάτρα! https://www.insurancedaily.gr/mega-brokers-kopi-pitas-tis-diefthynsis-tou-g-michalatou-stin-patra/