Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Mega Brokers: Πρωτιά σε 12 ασφαλιστικές & προμήθειες 12 εκατ. ευρώ


Η διακριτή πορεία της Mega Brokers στην ιδιωτική ασφάλιση τις τελευταίες δύο δεκετίες, η στοχευμένη στρατηγική ανάπτυξη που έχει εκπονήσει η διοίκησή της και η διαχρονικότητά της ιχύος της στον κλάδο, αποτυπώνονται μέσα από την ηγετική της θέση στα παραγωγικά αποτελέσματα ασφαλιστικών εταιρειών.

Η Mega Brokers είναι η πρώτη σε παραγωγικά αποτελέσματα διαμεσολαβητική εταιρεία σε 12 ασφαλιστικές και μέσα στο 2019 βραβεύτηκε από την Εθνική Ασφαλιστική, την Interamerican και την Groupama για τις “πρωτιές” που κατέκτησε μέσα από τα αποτελέσματά της.

Η τροχιά που διαγράφει όλα αυτά τα χρόνια είναι ανοδική και εξελικτική, καθιστώντας την το πιο επιτυχημένο διαμεσολαβητικό εγχείρημα στην αγορά σε βάθος χρόνου. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή αριθμεί πανελλαδικά 1.500 συνεργάτες, έχοντας ένα δίκτυο το οποίο επεκτείνεται συνεχώς τόσο γεωγραφικά όσο και αριθμητικά. Οι ασφαλίσεις τις μοιράζονται κατά 65% στις γενικές και 35% στον κλάδο ζωής.

Το 2019 κινείται με αύξηση παραγωγής που αναμένεται να κλείσει στο 3-4% και μακροπρόθεσμα επενδύει στη διεύρυνση των εργασιών της στις corporate ασφαλίσεις αλλά και τις καλύψεις που αφορούν σε ζωή, υγεία και αποταμίευση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Mega Brokers: Πρωτιά σε 12 ασφαλιστικές & προμήθειες 12 εκατ. ευρώ! https://www.insurancedaily.gr/mega-brokers-protia-se-12-asfalistikes-kai-promith/