ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Mega Brokers: Βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών 2018

Mega Brokers,Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Με άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά το AWARDS SHOW της MEGA BROKERS συγκεντρώνοντας την ασφαλιστική αγορά σε μια άψογη διοργάνωση την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στη μουσική σκηνή του κέντρου ‘’ΕΝΑΣΤΡΟΝ’’.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν 35 συνεργάτες της εταιρείας που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2017. Την εκδήλωση συντόνισε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνοντας τόνο ψυχαγωγικό απογειώνοντας τη βραδιά ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι.

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video παρουσίασης των σημαντικών σημείων και δράσεων της εταιρείας με κεντρικό μήνυμα «Γι’ αυτό είμαστε η Μεγαλύτερη Μεσιτική Εταιρεία Ασφαλειών στην Ελλάδα» ενώ πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, που στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή παράδοσης της πιστοποίησης ISO 9001:2015 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης TÜV NORD και τον Γιάννη Οικονομίδη, Διευθυντή Πιστοποιήσεων TÜV Hellas στον εσωτερικό ελεγκτή της MEGA BROKERS, Λευτέρη Παπασταύρου, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, Executive Director Ασφαλιστικών και Αναλογιστικών Υπηρεσιών της Ernst & Young ο οποίος περίγραψε πολύ σύντομα τις βασικές αλλαγές από την εφαρμογή της Οδηγίας IDD και τη συνεργασία με τη MEGA BROKERS στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εταιρείας για την πλήρη συμμόρφωση.

Διαβάστε επίσης: Mega Brokers: Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική παραγωγή της για το 2017

Στα συνολικά αποτελέσματα πωλήσεων της εταιρείας αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, τα οποία άγγιξαν τα 63 εκατομμύρια ευρώ μεικτών ασφαλίστρων, στις δράσεις της MEGA BROKERS το 2017 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους για το 2018 και τον προγραμματισμό της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αναφορά του στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Τάσος Χατζηθεοδοσίου

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις, δράσεις και τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας το 2018 και έδωσε στίγμα για το πώς θα κινηθεί η ασφαλιστική αγορά τη νέα χρονιά ενώ ταυτόχρονα τόνισε: «ασφαλιστική βιομηχανία χωρίς ανάπτυξη δεν έχει νόημα αλλά ανάπτυξη χωρίς την ασφαλιστική βιομηχανία είναι αδύνατη καθώς αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι στην ανάπτυξης της χώρας». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους βραβευθέντες παραδίδοντας τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής GROUPAMA

Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO ERGO

Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος AIG Greece

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών & Διευθύνων Σύμβουλος EUROLIFE

Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος GENERALI

Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής GROUPAMA

Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing INTERAMERICAN

Γεώργιος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΕΘΝΙΚΗ

Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής EUROLIFE

Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος INTERASCO

Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ

Μάριος Μοσχονάς, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου INTERAMERICAN

Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΕΘΝΙΚΗ

Ευστάθιος Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO

Εμμανουήλ Φουντουλάκης, Εμπορικός Διευθυντής ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

Ράπτης Αθανάσιος, Περιφερειακός Διευθυντής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

Σωτηρία Μαράκη, Distribution Manager Consumer Lines AIG

Γιώργος Παρισάκης, Διευθυντής Πωλήσεων ΜΙΝΕΤΤΑ

Μάριος Μήτρος, Εμπορικός Διευθυντής PRIME

Μάγκνους Χατζηδημητρίου, Independent Distribution Channel Manager METLIFE

Τέλης Μπάρδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ

Ιωάννης Σουρλής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Δημήτρης Μελεξόπουλος, Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων ΑΧΑ

Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων DAS

Αναστάσιος Μάρκου, Διοικητικός Διευθυντής ΔΥΝΑΜΙΣ

Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2018-2019 που για πρώτη φορά γίνεται εκτός Ευρωπαϊκών Συνόρων στην εξωτική Ταϊλάνδη ενθουσιάζοντας όλους τους συνεργάτες της εταιρείας. Δείτε video εδώ με την ανακοίνωση του Διαγωνισμού.

Η συνέχεια είχε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο μουσικό πρόγραμμα με τους Ρόκκο, Πάολα και Μαζωνάκη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Mega Brokers: Βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών 2018! https://www.insurancedaily.gr/mega-brokers-vravefsis-koryfeon-synergaton-2018/