
Δείπνο γνωριμίας παρέθεσε η Εθνική Ασφαλιστική, με την ευκαιρία αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης, την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Golf Prive Γλυφάδας για το Δίκτυο Μεσιτών – Πρακτόρων.
Η Εταιρία οραματίζεται μία μεγάλη, δημιουργική, αλλαγή και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησαν δυναμικά την επικοινωνία για μία Συνέχεια που θα βασίζεται στην Ιστορία, θα ενισχύει την Αξιοπιστία και θα οδηγεί στην Ανανέωσή της.
Ο νέος μέτοχος θέλει την Εθνική Ασφαλιστική να προηγείται όλων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Κωνσταντάς, μεταφέροντας τα πρώτα μηνύματα του νέου μετόχου, που εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο επίπεδο στην εκδήλωση από τον κ. Άλεξ Φωτακίδη και τον κ. Κωνσταντίνο Ρόκα, τόνισε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για ασφαλισμένους και συνεργάτες που θα δουν έναν γίγαντα να αφυπνίζεται.
Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους συνεργάτες, τους ευχαρίστησε για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξή τους στην Εθνική Ασφαλιστική. Η ζεστή βραδιά πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική ενώ το συμβολικό δώρο που δόθηκε στους συνεργάτες και είχε την υπογραφή της εικαστικού Πένης Μαναβή, έφερε την απεικόνιση πεταλούδας ως σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Στην Τράπεζα Πειραιώς η ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική

Ο Robert Gauci για τη θέση του CEO στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική

Σε εφαρμογή από πρώτης πρώτου το νέο business plan στην Εθνική Ασφαλιστική

Έγκριση της έμμεσης ειδικής συμμετοχής του CVC στο ΜΚ της Εθνικής

Το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής γνωρίστηκε με τον καινούργιο μέτοχο (video)

Εθνική Ασφαλιστική : Έτοιμη να ξεδιπλώσει την πραγματική της δυναμική

7 deal ύψους 1,5 δις ευρώ που αλλάζουν την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά


















