Ασφαλιστικές Ειδήσεις

MetLife: Αύξηση 75% οι πωλήσεις Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας

MetLife

Νέα αύξηση σημείωσαν το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις ομαδικών ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της MetLife, συνεχίζοντας την εντυπωσιακά ανοδική τους πορεία, εντός του 2018.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή Ομαδικών Προγραμμάτων Ζωής & Υγείας αυξήθηκε κατά 75% το πρώτο 9μηνο του 2018, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Σε αυτό το διάστημα 120 νέες επιχειρήσεις με 10.500 εργαζόμενους εμπιστεύθηκαν την MetLife για την ασφάλιση τους σε νέα προγράμματα, ενώ η διατηρησιμότητα του χαρτοφυλακίου Ζωής και Υγείας υπερβαίνει το 95%.

Με βάση τις επιδόσεις αυτές, εκτιμάται ότι οι πωλήσεις προγραμμάτων Ζωής και Υγείας θα σημειώσουν αύξηση τουλάχιστον 60% στο σύνολο του 2018, σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Παράλληλα σταθερά ανοδική πορεία σημειώνουν οι πωλήσεις των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων, μέσω εργοδοτικών & εθελοντικών εισφορών και μέσω σύγχρονων λύσεων Επένδυσης του Κεφαλαίου και Προστασίας της Οικογένειας του εργαζόμενου.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Πωλήσεων Ομαδικών Συμβολαίων Ζωής, Υγείας και Συνταξιοδοτικών της MetLife, κ. Αντώνης Δένδης, «Διανύουμε την καλύτερη χρονιά μας κατά την τελευταία πενταετία και συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας πάντα ως επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών και των ασφαλισμένων μας, χρησιμοποιώντας τις φυσικές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες της MetLife, καθώς και την εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων μας».

H MetLife κατέχει κορυφαία θέση στην Ελλάδα, στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Είναι η εταιρία που εξέδωσε το πρώτο ομαδικό ασφαλιστήριο στη χώρα μας το 1964 και συνεχίζει να ηγείται της αγοράς, διαθέτοντας υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στο σχεδιασμό σύγχρονων προγραμμάτων.

Σήμερα, η MetLife είναι στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, με 1 στις 3 ασφαλισμένες επιχειρήσεις να την εμπιστεύονται για την ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους. Είναι, επίσης, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει τις ψηφιακές πλατφόρμες E-services και E-claims, για την άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων σε ομαδικά προγράμματα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
MetLife: Αύξηση 75% οι πωλήσεις Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας! https://www.insurancedaily.gr/metlife-afxisi-75-polisis-omadikon-asfaliseon-zois-ygias/