Ασφαλιστικές Ειδήσεις

MetLife Agency. 55 χρόνια τώρα οι Ασφαλιστές πρότυπο της Ελληνικής Αγοράς


Το καθιερωμένο συνέδριο πωλήσεων πραγματοποίησε η MetLife Ασφαλιστική το διήμερο 28 με 29 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Apollon.

του Νίκου Μωράκη

Περίπου 500 συνεργάτες με τους/τις συνοδούς τους από το agency system της Εταιρείας χειροκρότησαν την Παρασκευή 28 Ιουνίου, τους κορυφαίους συναδέλφους τους για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε ενώ το Σάββατο 29 Ιουνίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Εταιρεία, όπως επίσης και να παρακινηθούν από τις ομιλίες συναδέλφων τους.

Από αριστερά: Κώστας Δερβεντζής, Head of Agency, Δημήτρης Βασιλειάδης, Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρτζιν Μπόροβτις, Διευθυντής Πωλήσεων MetLife EMEA, Κυριάκος Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής MetLife Ελλάδος & Κύπρου, Μιχάλης Χατζηδημητρίου Head of Eastern & Southern.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε η νέα Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας, Θάλεια Αγγελίδη η οποία παρουσίασε το concept του συνεδρίου με τίτλο «MetLife: Αρχιτέκτονες ενός καλύτερου κόσμου» ενώ καλωσόρισε στο stage τον παρουσιαστή της βραδιάς – τον ταλαντούχο ηθοποιό – Γιώργο Καπουτζίδη.  

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι βραβεύσεις φέτος είχαν διαφορετική «αρχιτεκτονική» καθώς η διοίκηση επέλεξε να επιβραβεύσει μεταξύ άλλων τους συνεργάτες της – ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – που έχουν γράψει «χιλιόμετρα» με την Εταιρεία. Έτσι η βραδιά ξεκίνησε επιβραβεύοντας τους συνεργάτες που έχουν κλείσει 5 χρόνια στην Εταιρεία. Τους “rookies”, όπως χαρακτηριστικά τους αποκάλεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να ακολουθήσουν εκείνοι που έχουν κλείσει, 15, 20 & 30 χρόνια.

Ουσιαστική, ενθαρρυντική και γεμάτη νόημα ήταν και η ομιλία του νέου Διευθυντή Πωλήσεων της MetLife Δημήτρη Βασιλειάδη. Ο κ. Βασιλειάδης δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι η MetLife και οι Ασφαλιστές της – 55 χρόνια τώρα – παραμένουν στο επίκεντρο της Αγοράς. Παραμένουν το πρότυπο agency που κάθε άλλη ασφαλιστική εταιρεία επιθυμεί να αντιγράψει ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τους προκατόχους του για την ποιότητα της δουλειάς που του άφησαν. Τους «βετεράνους της MetLife», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της MetLife Ελλάδος κ. Δημήτρης Βασιλειάδης.

Η MetLife για το 2018 σημείωσε νέα παραγωγή 26.2 εκατ. ευρώ με το 46% αυτής να προέρχεται από το agency ενώ ήδη τους πρώτους μήνες του 2019 έχει σημειώσει αύξηση 10%. Ανάπτυξη που συνδυάζεται με 90% ανανεωσιμότητα συμβολαίων αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει όπως επίσης και το γεγονός ότι καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων της.   

Ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε μεταξύ άλλων «Είμαστε οι καλύτεροι στο να μαθαίνουμε να βελτιωνόμαστε, έχουμε υγιείς βάσεις και όλα τα εχέγγυα για έναν καθαρό ορίζοντα μπροστά μας. Να κατακτήσουμε το μερίδιο της αγοράς που μας αξίζει χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η θέση που έχετε δε σας χαρίστηκε. Την κερδίσατε με την αξία σας. Είναι δύσκολος, σκληρός αλλά όμορφος ο αγώνας που δίνετε». 

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν και το γράμμα που διάβασε η Διευθύντρια Γραφείου, Κατερίνα Ξυδιά, κατά τη διάρκεια της βράβευσής της από έναν Ασφαλισμένο της ο οποίος χρειάστηκε να κάνει χρήση του συμβολαίου του με την Εταιρεία για να πληρώσει έξοδα νοσοκομείου και υπηρεσιών 250.000 ευρώ. Ο ίδιος ήθελε να την ευχαριστήσει όπως και την εταιρεία για την αμεσότητα και την στήριξη που του προσέφεραν. 

Από αριστερά: Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ζάκ Σούσης, η Συντονίστρια Γραφείων Πωλήσεων Εύη Φιλιπποπούλου & ο Συντονιστής Ομάδας Παναγιώτης Παπανικολάου.

Στη συνέχεια η Εταιρεία βράβευσε τους πρώτους σε κάθε βαθμίδα της διαμεσολάβησης. Τους MVP’s όπως χαρακτηριστικά τους περιέγραψαν.

  • Τον 1ο – εδώ και χρόνια – Ασφαλιστικό Σύμβουλο της εταιρείας Ζακ Σούση,
  • τον 1ο Συντονιστή Ομάδας – Παναγιώτη Παπανικολάου,
  • την 1η Συντονίστρια Γραφείου Πωλήσεων Εύη Φιλιπποπούλου και
  • σε κλίμα συγκίνησης τον 1ο Συντονιστή Γραφείου Πωλήσεων με 50 χρόνια αδιάκοπης συνεισφοράς στην εταιρεία – Λεωνίδα Χριστοδουλίδη. 
Ο Γενικός Διευθυντής MetLife Ελλάδος & Κύπρου, Κυριάκος Αποστολίδης.

Ο κύκλος των βραβεύσεων έκλεισε με την ομιλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της MetLife κ. Κυριάκου Αποστολίδη ο οποίος περιεκτικός στο λόγο του μίλησε για τον παράγοντα που καθιστά τους ανθρώπους επιτυχημένους. Για εκείνο το χαρακτηριστικό που καθιστά τους ανθρώπους δημιουργούς του θέματος και όχι απλά θεατές. Που έχουν κάνει το επάγγελμά τους τέχνη και παθιάζονται με αυτό. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αποστολίδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η ασφάλιση παράγει πλούτο & ευημερία. Γιατί όμως η ασφάλιση είναι τέχνη; Γιατί αλλάζει την ανθρώπινη μοίρα. Αυτή η τέχνη αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων. Αυτό που συνδέει όλους όσους βραβεύτηκαν εδώ σήμερα είναι ότι έχουν πάρει το μέλλον της ζωής τους στα δικά τους χέρια. Δικές μας οι ευκαιρίες, δικές μας οι αποτυχίες, δικές μας και οι επιτυχίες. Γιατί η MetLife είμαστε εμείς».    

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου έκλεισε με dinner και μουσική ενώ οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού την επόμενη μέρα το πρωί για το 2ο μέρος του Συνεδρίου.

*Στην κεντρική photo ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, Κυριάκος Αποστολίδης, μαζί με στελέχη της MetLife Europe & Ελλάδος απονέμουν βραβείο στον Λεωνίδα Χριστοδουλίδη για τα 50 χρόνια συνεισφοράς του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
MetLife Agency. 55 χρόνια τώρα οι Ασφαλιστές πρότυπο της Ελληνικής Αγοράς! https://www.insurancedaily.gr/metlife-agency-55-chronia-tora-oi-asfalistes-protypo/