Ασφαλιστικές Ειδήσεις

MINETTA: Προνομιακή ασφάλιση για τα μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛΑΣ Αττικής


Σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ στις 13 Ιουνίου 2019, ανακοινώθηκε ότι η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική με τη διαμεσολάβηση του Ασφαλιστικού Πρακτορείου Φαραντούρη και τη συνεργασία του Ομίλου Ευρωκλινικής παρέχουν νέες δυνατότητες για την πληρέστερη υγειονομική περίθαλψη των μελών του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, είναι πλέον διαθέσιμο για τα μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης μέσω του οποίου μπορούν, τόσο οι ίδιοι όσο και τα προστατευόμενα μέλη τους (σύζυγοι, τέκνα), να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου παροχές υγείας που αφορούν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια περίθαλψή τους, με ιδιαίτερα προνομιακά ασφάλιστρα.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες τις αγοράς και να δημιουργεί ολοκληρωμένα, αξιόπιστα προγράμματα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
MINETTA: Προνομιακή ασφάλιση για τα μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛΑΣ Αττικής! https://www.insurancedaily.gr/minetta-asfalistiki-pronomiaki-asfalisi-gi/