Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέο εργαλείο για τους συνεργάτες η ηλεκτρονική υπογραφή

ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, θέλοντας συνεχώς να διευκολύνει το έργο του δικτύου των συνεργατών της, διαθέτει μια νέα λειτουργία μέσω του online συστήματος της, παρέχοντας τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία δημιουργίας ειδοποιητηρίου ή συμβολαίου πρωτασφάλισης οχήματος, οι ασφαλισμένοι μπορούν να υπογράφουν, μέσω ηλεκτρονικής γραφίδας, όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Στη συνέχεια, χωρίς κάποια περαιτέρω ενέργεια, τα έγγραφα αποθηκεύονται αυτόματα στο σύστημα.

Με αυτό τον τρόπο οι συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ επωφελούνται:

  • εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο κατά την έκδοση συμβολαίων,
  • μειώνοντας τα λειτουργικά τους έξοδα,
  • καλύπτοντας γρήγορα και εύκολα απαιτήσεις της νομοθεσίας (IDD, GDPR)

Σημειώνεται ότι η Εταιρία παρέχει στην πλειοψηφία των συνεργατών της, χωρίς οικονομική συμμετοχή, την ηλεκτρονική γραφίδα.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ αντιλαμβανόμενη, τους σύγχρονους, απαιτητικούς και έντονους, ρυθμούς ζωής, απλοποιεί τις διαδικασίες της για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές, εκμεταλλευόμενη πλήρως τα οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέο εργαλείο για τους συνεργάτες η ηλεκτρονική υπογραφή! https://www.insurancedaily.gr/minetta-neo-ergaleio-gia-toys-synerga/