

Την Google, το Facebook και το Twitter μηνύει ο πατέρας θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης τον Νοέμβριο στο Παρίσι, υποστηρίζοντας ότι οι εν λόγω εταιρείες παρείχαν “υλική υποστήριξη” σε εξτρεμιστές κατά παράβαση του νόμου.
Ο Reynaldo Gonzalez, του οποίου η κόρη Nohemi ήταν μεταξύ των 130 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις στο Παρίσι, κατέθεσε τη μήνυση την Τρίτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ. Ο ενάγων ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες «εν γνώσει τους επέτρεψαν» στον “ISIS”, να προσηλυτίσει μέλη, να συγκεντρώσει χρήματα και να διαδώσει “εξτρεμιστική προπαγάνδα” μέσω των υπηρεσιών τους.
Σε δηλώσεις τους και οι τρεις εταιρείες αναφέρονται την πολιτική τους εναντίον της διάθεσης εξτρεμιστικών υλικών. Το Twitter, για παράδειγμα, δήλωσε ότι έχει «ομάδες σε όλο τον κόσμο που διερευνούν αναφορές, εντοπίζουν ακραίες συμπεριφορές και συνεργάζονται με τις αρμόδιες αρχές».
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Οι κίνδυνοι γίνονται πιο σύνθετοι και πιο έντονοι

Η Groupama επίσημη ασφαλιστική στα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora

Εντάχθηκαν οι ασφαλιστές στην δράση “Ξεκινώ Επιχειρηματικά

Εθνική Ασφαλιστική: Υπογραφή 3ετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
















