

Την Google, το Facebook και το Twitter μηνύει ο πατέρας θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης τον Νοέμβριο στο Παρίσι, υποστηρίζοντας ότι οι εν λόγω εταιρείες παρείχαν “υλική υποστήριξη” σε εξτρεμιστές κατά παράβαση του νόμου.
Ο Reynaldo Gonzalez, του οποίου η κόρη Nohemi ήταν μεταξύ των 130 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις στο Παρίσι, κατέθεσε τη μήνυση την Τρίτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ. Ο ενάγων ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες «εν γνώσει τους επέτρεψαν» στον “ISIS”, να προσηλυτίσει μέλη, να συγκεντρώσει χρήματα και να διαδώσει “εξτρεμιστική προπαγάνδα” μέσω των υπηρεσιών τους.
Σε δηλώσεις τους και οι τρεις εταιρείες αναφέρονται την πολιτική τους εναντίον της διάθεσης εξτρεμιστικών υλικών. Το Twitter, για παράδειγμα, δήλωσε ότι έχει «ομάδες σε όλο τον κόσμο που διερευνούν αναφορές, εντοπίζουν ακραίες συμπεριφορές και συνεργάζονται με τις αρμόδιες αρχές».
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Insurance Awards FM 2026: Έως τις 7/8 η κατάθεση των ερωτηματολογίων
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Επαγγελματική ασφάλιση: Μεταρρύθμιση με ουσιαστικό αποτύπωμα


















