Οι «Πωλήσεις» και το «Μάρκετινγκ» δεν μπορούν να περιλαμβάνουν μια ενιαία στρατηγική ή σχέδιο για όλα τα Προϊόντα ή Υπηρεσίες που κυκλοφορούν στην Αγορά. Υπάρχουν εννέα Διαφορετικά «Χαρακτηριστικά» τα οποία ταξινομούν όλα τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες και τα οποία ξεκαθαρίζουν το θολό και πολύπλοκο κλάδο του Μάρκετινγκ και καθορίζουν αντίστοιχες Δράσεις, κομμένες και ραμμένες στα Μέτρα του εκάστοτε προϊόντος.
Οι Ασφαλιστές που γνωρίζουν αυτή την Επιστημονική Ανάλυση που κατηγοριοποιεί όλα τα Προϊόντα & Υπηρεσίες που κυκλοφορούν στην Αγορά, διευκολύνονται πολύ στην εύρεση Νέων Πελατών και στην Επικοινωνία τους μαζί τους. Μπορούν και μιλάνε τη «Γλώσσα» τους και χρησιμοποιούν τους ίδιους ιδιωματισμούς με αυτούς, αυξάνοντας και τους νέους πελάτες και το ποσοστό Πώλησης κατά παρουσίαση. Target Marketing χωρίς αυτές τις γνώσεις δεν μπορεί να εφαρμοστεί παραγωγικά.
Διαβάστε ό,τι πρέπει να ξέρετε στο αφιέρωμα “Taylored Sales – Καινοτόμος ανάλυση για τις Πωλήσεις” στο τεύχος 9, Μάιος 2012 του “Ασφαλιστικού Μάρκετινγκ”, που κυκλοφορεί.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo

Σε συνεχή ανάπτυξη, υπερβαίνοντας τους στόχους η Εθνική Ασφαλιστική

Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life από τη Fairfax

Parenthood risk management: Τι φοβούνται σήμερα οι νέοι γονείς;

ΤτΕ: Έγκριση της απόκτησης ειδικής συμμετοχής της CrediaBank στο ΜΚ της Ευρώπη

Εισήγηση για την είσοδο του Ν. Μακρόπουλου στο ΔΣ της CrediaBank

H Ευρώπη θα ενισχύσει τα κέρδη ανά μετοχή της CrediaBank κατά 8%


















