Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέα συνεργασία μεταξύ AUTOGLASSFIT Α.Ε & 3Μ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ

AUTOGLASSFIT & 3M

AUTOGLASSFIT & 3M

Οι εταιρείες AUTOGLASSFIT A.E και 3M ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ ενώνουν τις δυνάμεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στον τομέα της Διανομής Προϊόντων Αυτοκινήτου όπως τις Αντηλιακές Μεμβράνες & Μεμβράνες Ασφαλείας Αυτοκινήτων καθώς και τα Προϊόντα Περιποίησης Αυτοκινήτου Car Care κ.ά.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός ισχυρού Πανελλαδικού Δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων GlassFit στο οποίο θα προσφέρονται προϊόντα της 3Μ καθώς και αναβαθμισμένες υπηρεσίες με την εγγύηση της 3Μ και της AUTOGLASSFIT A.E

Το αναβαθμισμένο και με κοινή ταυτότητα δίκτυο καταστημάτων GlassFit είναι πλέον συνεργάτης της 3Μ στον τομέα του Αυτοκινήτου και φέρει τη σήμανση 3Μ Automotive Partner. Πιο συγκεκριμένα, από τέλος Νοεμβρίου, τα συνεργαζόμενα καταστήματα GlassFit- 3Μ Automotive Partner θα φέρουν ειδική σήμανση.

AUTOGLASSFIT & 3MΠλέον των υφιστάμενων εργασιών τους (επισκευή & αντικατάσταση κρυστάλλων) τα καταστήματα GlassFit-3Μ Automotive Partner θα διαθέτουν και τα παρακάτω προϊόντα – υπηρεσίες της 3Μ:

  • Αντηλιακές Μεμβράνες (Window Film)
  • Μεμβράνες Ασφαλείας Κρυστάλλων (Window Safety Film)
  • Σετ Ξεθαμπώματος και Γυαλίσματος Φαναριών (Head Lamp Restoration)
  • Σετ καθαρισμού & Περιποίησης Κρυστάλλινων επιφανειών αυτοκινήτου
  • Προϊόντα Περιποίησης αυτοκινήτου (Car Care)

Με αυτή τη συνεργασία, η 3Μ και το δίκτυο καταστημάτων GlassFit φέρνουν τα Προϊόντα Αυτοκινήτου της 3Μ πιο κοντά στους καταναλωτές ώστε να τα γνωρίσουν και να επιλέξουν με βάση την τεχνολογική τους υπεροχή, την ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους. Όπου χρειάζεται επαγγελματική τοποθέτηση των προϊόντων, οι τεχνικοί των καταστημάτων GlassFit είναι οι ειδικοί για την εφαρμογή των προϊόντων 3Μ. Η άρτια εκπαίδευσή τους αλλά και η πολύχρονη εμπειρία τους εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέα συνεργασία μεταξύ AUTOGLASSFIT Α.Ε & 3Μ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ! https://www.insurancedaily.gr/nea-synergasia-metaxy-autoglassfit-a-e-3m-ellas-me/