
Η Anytime της Interamerican παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια για το 2023 με τίτλο «Χρειάζεσαι ασφάλεια.
Όχι το δράμα», που εξελίσσεται μέσα από τρεις διαφορετικές ταινίες με έμφαση στα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου, κατοικίας και ταξιδιού, της Anytime.
Η νέα διαφήμιση προβάλλει την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση της Anytime στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή τους και τους κάνουν να νιώθουν πιο ασφαλείς… «χωρίς δράμα». Συγκεκριμένα, με χιουμοριστική διάθεση και πρωτότυπο τρόπο, ένα ζευγάρι σε θεατρική σκηνή μάς μεταφέρει σε άλλη εποχή, συζητώντας για την αναγκαιότητα της ασφάλειας, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον δίπλα σου τη στιγμή που τον χρειάζεσαι.
Η καμπάνια περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του brand, που κάνουν την Anytime να ξεχωρίζει, εξασφαλίζοντας προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους και δημιουργώντας μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη, προσφέροντας κάθε στιγμή περισσότερα. To νέο τηλεοπτικό spot φέρει την υπογραφή της Ogilvy και θα προβάλλεται το επόμενο διάστημα σε τηλεόραση, Social Media και YouTube, ανοίγοντας έναν δυναμικό διάλογο στο καταναλωτικό κοινό.
Δείτε τη νέα διαφήμιση εδώ
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Νέα μεγάλη συνεργασία bancassurance για τον Όμιλο Interamerican στη Ρουμανία

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η ανάπτυξη στην ασφάλιση χτίζεται με τεχνολογία, εμπιστοσύνη και ανθρώπινες σχέσεις

Ν. Γιαννουλίδης και Anytime ένωσαν δυνάμεις για τα αδέσποτα

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος

Short Drive της Anytime: καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν

Interamerican: Από τα 300 εκ. ευρώ κύκλο εργασιών στο 1 δις

















