
Η Victory Promise συμμετείχε πρόσφατα στη Βραδιά Βραβεύσεων της Eurolife FFH, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Hotel Ermou, στο πλαίσιο της ετήσιας αναγνώρισης των κορυφαίων συνεργατών του δικτύου. Η εκδήλωση συγκέντρωσε σημαντικούς επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και ανέδειξε τις υψηλές επιδόσεις της χρονιάς που πέρασε.
Η Victory Promise διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία και τη σταθερή πορεία της στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Οι επιδόσεις της εταιρείας ξεχώρισαν με τις παρακάτω διακρίσεις:
- 1η Θέση στον Διαγωνισμό Χαρτοφυλάκιο Ζωής
- 2η Θέση στον Διαγωνισμό Νέα Παραγωγή Ζωής
- 2η Θέση στον Διαγωνισμό Χαρτοφυλακίου Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων
- 2η Θέση στον Διαγωνισμό με Έπαθλο Χρήση Αυτοκινήτου
Ο Ιωάννης Μαργιούκλας, Πρόεδρος και ο Απόστολος Παπαηλίου, CEO – Διευθύνων Σύμβουλος της Victory Promise, ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας για τη διαρκή υποστήριξη και τη συλλογική προσπάθεια που οδήγησε στις σημαντικές αυτές διακρίσεις. Όπως ανέφεραν, οι επιτυχίες αυτές αποτελούν ένα ακόμα βήμα στην πορεία εξέλιξης και ενδυνάμωσης της Victory Promise.
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Άννας Βίσση, προσφέροντας μια μοναδική βραδιά στους παρευρισκόμενους, ενώ ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με στιγμές συναδελφικότητας και αναγνώρισης, τιμώντας την προσπάθεια και τη συμβολή των διαμεσολαβητών στην ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Δείτε τους 30 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Victory Promise: Επιβράβευση συνεργατών στην Αίγυπτο

Victory Promise: Ταξίδι συνεργατών στην Κρακοβία

Η Victory Promise ταξίδεψε με τους συνεργάτες της στο Dubai

Victory Promise: Στην κοσμοπολίτικη Ρόδο

Βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών Eurolife ERB. Ποιοι απέσπασαν τις πρώτες θέσεις

Η Eurolife ERB βράβευσε τους νικητές του 8ου Διαγωνισμού Πωλήσεων

Eurolife ERB: Ενώνοντας τα σημεία – Οι αξίες μας οδηγούν τις εξελίξεις


















