Ασφάλιση Επιχειρήσεων Ειδήσεις & Νέα

Νέες λύσεις από την ARAG για ιδιώτες και επιχειρήσεις

dr_matthias_maslaton

Η ARAG προσφέρει ήδη μία δυνατή ποικιλία μοναδικών προϊόντων και τώρα προστίθεται η ARAG Business Assistance (Υποστήριξη Επιχειρήσεων). Το πρώτο εργαλείο που προσφέρει λύσεις και ισχυρή υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις στη γερμανική αγορά.

Το 2017 όμως η Εταιρεία θα προσφέρει κι άλλα καινούργια ακόμα πιο ελκυστικά προϊόντα – ARAG Διαδικτυακή Προστασία (Cyber Protection) για επιχειρήσεις καθώς και το καινούργιο ευνοϊκό οικονομικά πρόγραμμα ARAG Comfort- Line.

ARAG Business Assistance (Υποστήριξη Επιχειρήσεων)

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ποικίλη πολύτιμη υποστήριξη:

Έχουμε εξατομικεύσει / προσαρμόσει το πρόγραμμα ARAG Business Assistance ειδικά για τις ανάγκες ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Αυτό σημαίνει, πως τώρα έχουμε τη δυνατότητα να τους στηρίξουμε σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις”, τονίζει ο Dr. Matthias Maslaton, μέλος διοικητικού συμβουλίου. Προϊόντα και Καινοτομία: Το πρόγραμμα αυτό περιέχει μεταξύ άλλων πρόληψη και εκπαίδευση – π.χ. προφύλαξη διάρρηξης ή καθοδήγηση και βοήθεια στις αιτήσεις χρηματοδότησης/επιχορήγησης. Επίσης, όμοια με τη νομική προστασία, περιέχει υπηρεσίες διαχείρισης απαιτήσεων ή διαδικτυακό έλεγχο σύναψης συμβολαίων. Ως εκ τούτου περιέχει εκτεταμένες προσφορές υποστήριξης σε περιπτώσεις αξιώσεων, για έκτακτες ανάγκες και επαγγελματικά ταξίδια. Επιπλέον προσφέρουμε πρόσθετες υπηρεσίες όπως η παροχή εξοπλισμού αντικατάστασης. Οι ασφαλισμένοι δικαιούνται όλες τις παροχές υπηρεσιών ήδη από την έναρξη της σύμβασης.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα ARAG Business Assistance μπορεί να αποκτηθεί μεμονωμένα καθώς και ως συμπληρωματικό συστατικό του εκτεταμένου προϊόντος για επιτηδευματίες ARAG Business Aktiv της ARAG Allgemeine.

ARAG CyberSchutz (Ασφάλεια και Προστασία στο Διαδίκτυο)

Αυτό το προϊόν έχει προγραμματιστεί για ασφάλεια από κάθε άποψη. ARAG CyberSchutz είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο, ώστε να προστατεύει αποτελεσματικά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από ηλεκτρονική πειρατεία – πχ. από επιθέσεις των χάκερς για κλοπή ή κατάχρηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Το καινοτόμο μας προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς: “Το καινούργιο προϊόν CyberSchutz υποστηρίζει τους πελάτες που δέχτηκαν διαδικτυακές επιθέσεις, προστατεύει την ικανότητα δράσης τους και τους εξασφαλίζει την οικονομική ζημιά που προκλήθηκε από εγκλήματα στο κυβερνοχώρο (Cybercrime) και επιθέσεις χάκερς”, εξηγεί η Kathrin Smeja, αντιπρόεδρος της διεύθυνσης Underwriting/Actuarial. Στο συγκεκριμένο προϊόν συμπεριλαμβάνονται ποικίλες υπηρεσίες και πακέτα προληπτικών μέτρων: ικανή υποστήριξη από ειδικούς στα πληροφοριακά συστήματα (ΙΤ) μετά από διαδικτυακή επίθεση με αποτελεσματικά και άμεσα μέτρα, εξατομικευμένη Cyber-Νομική Προστασία, προστασία της επιχειρησιακής περιουσίας και υποστήριξη στην διαχείριση κρίσεων.

ARAG Recht & Heim Komfort

Πρόκειται για το επιτυχημένο πακέτο προϊόντων της ARAG στον ιδιωτικό τομέα που ενσωματώνει και τις τέσσερις σημαντικότερες καλύψεις: την Νομική Προστασία, Αστική Ευθύνη, Ασφάλιση Κατοικίας /Περιεχομένου και εναλλακτικά Ασφάλιση Ακινήτου με μόνο ένα ενιαίο κέντρο εξυπηρέτησης και ευνοϊκές τιμές – διότι ως πακέτο είναι φτηνότερο απ’ ότι σε πολλές μεμονωμένες ασφαλίσεις. “Για τους μη οικονομικά εύρωστους πελάτες προσφέρουμε από αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα ARAG Recht& Heim Komfort – με την εκτενή προστασία των ελκυστικών καλύψεων άνεσης για σημαντικούς τομείς της ζωής”, τονίζει η Zouhair Haddou-Temsamani, αντιπρόεδρος της διεύθυνσης Product Management National. Ο πελάτης απολαμβάνει έτσι μία πλήρης προστασία – π.χ. σε ζημιές στον εξοπλισμό και στην επίπλωση της οικίας, στον ενοικιαζόμενο χώρο και παρέχει ακόμα νομικές συμβουλές για σύνταξη διαθήκης.

(Τα παραπάνω αποτελούν αναδημοσίευση και ελληνική μετάφραση από το ARAG JOURNAL τεύχος 01/2017).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέες λύσεις από την ARAG για ιδιώτες και επιχειρήσεις! https://www.insurancedaily.gr/nees-lysis-apo-tin-arag-gia-idiotes-ke-epichirisis/