Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέοι ορίζοντες για την Πασκάλ & Στρατής. Στρατηγική συνεργασία στην Κύπρο


Σε μια νέα, στρατηγικής σημασίας συνεργασία, προχώρησε η εταιρεία πραγματογνωμόνων Πασκάλ & Στρατής επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στο νησί της Κύπρου.

του Νίκου Μωράκη 

Η συνεργασία, η οποία είχε ανακοινωθεί και επίσημα τον περασμένο Ιούλιο, αφορά τις εταιρείες CMA Surveyors με έδρα τη Λευκωσία & Πασκάλ – Στρατής με έδρα την Αθήνα με στόχο να γίνουν η νούμερο ένα επιλογή των Ασφαλιστικών εταιρειών σε ποιότητα υπηρεσιών και όγκο εργασιών και στο νησί της Κύπρου.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο Patio Coctail Bar στο κέντρο της Λευκωσίας όπου το παρών έδωσαν περίπου 100 εκπρόσωποι όλων των Ασφαλιστικών εταιρειών γενικών ασφαλειών της χώρας. (Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, Παγκυπριακή, CNP, GAN Direct, Altius, Allianz, Ύδρα, Progressive, Prime, Υδρόγειος, Atlantic, Eurosure, Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου, Κόσμος) όπως επίσης οι μεσίτες αντασφαλίσεων AON & Matrix,  οι Lloyds Agents GAP Vasilopoulos & Prodromou & Makrygiannis, το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Ασφαλιστικό γραφείο Marios Potamitis Insurance Agency)  

ο κ. Παναγιώτης Στρατής από την Πασκάλ & Στρατής

Το λόγο είχαν οι κ.κ. Μάρκος Δράκος Χριστοφίδης από τη CMA Surveyors και Παναγιώτης Στρατής & Ηλίας Γαλάνης από την Πασκάλ & Στρατής οι οποίοι ευχαρίστησαν τα στελέχη των εταιρειών για την παρουσία τους, εκδηλώνοντας το κοινό ενδιαφέρον τους για την περαιτέρω επέκταση των εργασιών τους στην υγιή Ασφαλιστική Αγορά της Κύπρου. Η συνεργασία, όπως δήλωσαν, είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης παρουσίας του κ. Χριστοφίδη στην τοπική αγορά με την εξειδίκευση και εμπειρία του γραφείου Πασκάλ & Στρατής.

Ο κ. Μάρκος Δράκος Χριστοφίδης από τη CMA Surveyors

Τα 2 γραφεία πραγματογνωμόνων εξειδικεύονται σε όλους τους γενικούς κλάδος πλην του αυτοκινήτου με την Πασκάλ & Στρατής να έχει πρωταγωνιστήσει στην πραγματογνωμοσύνη των μεγαλύτερων ζημιών στην Ελλάδα.

Ο κ. Ηλίας Γαλάνης από την Πασκάλ & Στρατής


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέοι ορίζοντες για την Πασκάλ & Στρατής. Στρατηγική συνεργασία στην Κύπρο! https://www.insurancedaily.gr/nei-orizontes-gia-tin-paskal-stratis-stratigiki-synergasia-stin-kypro/