Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέο υποκατάστημα TZORTZIS SA στη Θεσσαλονίκη

Tzortzis sa

Η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων TZORTZIS INSURANCE BROKERS SA, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και την εξέλιξη της στο χώρο των ασφαλίσεων, διαθέτοντας ήδη υποκαταστήματα στην Λάρισα, τη Χαλκίδα και την Κυπαρισσία, προχώρησε στην επέκταση των εργασιών της με την δημιουργία ενός νέος υποκαταστήματος στη Βόρεια Ελλάδα και ποιο συγκεκριμένα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το ήδη υπάρχον ισχυρό δίκτυο της εταιρείας TZORTZIS SA έχει ως σκοπό να δώσει στο νέο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης γερές βάσεις και υπεροχή για να συνεχίσει το όραμα της εταιρείας.

Το νέο υποκατάστημα της TZORTZIS SA, βρίσκεται στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 98, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη σε ένα ζεστό και μοντέρνο χώρο.

«Είμαστε σίγουροι ότι η νέα επένδυση που πραγματοποιήσαμε δηλώνει την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει ως εταιρεία καθώς και την υπόσχεση ότι δεν θα σταματήσουμε να υλοποιούμε τα όνειρα μας», επισήμανε ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, κ. Ιωάννης Τζώρτζης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέο υποκατάστημα TZORTZIS SA στη Θεσσαλονίκη! https://www.insurancedaily.gr/neo-ypokatastima-tzortzis-sa-sti-thessaloniki/