
Την δυναμική της πορεία συνεχίζει να διαγράφει η Generali εντάσσοντας στη φαρέτρα της ένα αξιόλογο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που η εταιρεια έχει επιλέξει να ηγηθεί της Διεύθυνσης Πωλήσεων είναι ο κ. Άγγελος Μπεφών, ο οποίος φέρει μακρόχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, την επικοινωνία και τη διαχείριση δικτύων.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του ΣΕΣΑΕ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησε από το ΛΛΝΣ και σπούδασε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Είναι απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ), σαν διακεκριμένος εκπρόσωπος του οποίου, παρακολούθησε στο Παρίσι εξειδικευμένα ασφαλιστικά σεμινάρια στην Ecole Nationale d’ Assurances, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Εργάσθηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στις Διευθύνσεις Marketing, Πωλήσεων και σαν Εμπορικός Διευθυντής.
Στην AIG έχει διατελέσει Υπεύθυνος Πρακτορειακού Δικτύου, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και Διευθυντής Γενικών Ασφαλίσεων Δικτύου Metlife. Σήμερα είναι υπεύθυνος του Δικτύου των Brokers – Μεγάλων συνεργατών. Έχει δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα σχετικά με την ασφαλιστική αγορά, την επικοινωνία, το marketing και το management στον Τύπο (Ημερήσιο, Οικονομικό, Περιοδικό και Κλαδικό). Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing (Ε.Ι.Μ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε), της Ecole Nationale d’ Assurances, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και συνεργάτης – εισηγητής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ).
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Νέα Πρωτοποριακή Εφαρμογή ¨Sofos MedCare¨ από την Sofos Insurance Agency
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ασφαλίσεις οχημάτων: Από την αποζημίωση στην πρόληψη

Generali x IRONMAN: Με στόχο την κορυφή

Ποιες είναι οι 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές στην Ευρώπη

ΤτΕ: Προληπτική έγκριση ενόψει της εξαγοράς της MPS από την Intesa Sanpaolo

Ασφαλιστική απάτη: 6 στελέχη αναλύουν πώς θωρακίζονται οι εταιρείες

H Generali στη λίστα World’s Best Companies 2026 του TIME

Η πρόληψη παράγοντας διατήρησης της βιωσιμότητας


















