Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην Generali


Την δυναμική της πορεία συνεχίζει να διαγράφει η Generali εντάσσοντας στη φαρέτρα της ένα αξιόλογο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που η εταιρεια έχει επιλέξει να ηγηθεί της Διεύθυνσης Πωλήσεων είναι ο κ. Άγγελος Μπεφών, ο οποίος φέρει μακρόχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, την επικοινωνία και τη διαχείριση δικτύων.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του ΣΕΣΑΕ: 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησε από το ΛΛΝΣ και σπούδασε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Είναι απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ), σαν διακεκριμένος εκπρόσωπος του οποίου, παρακολούθησε στο Παρίσι εξειδικευμένα ασφαλιστικά σεμινάρια στην Ecole Nationale d’ Assurances, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Εργάσθηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στις Διευθύνσεις Marketing, Πωλήσεων και σαν Εμπορικός Διευθυντής.

Στην AIG έχει διατελέσει Υπεύθυνος Πρακτορειακού Δικτύου, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και Διευθυντής Γενικών Ασφαλίσεων Δικτύου Metlife. Σήμερα είναι υπεύθυνος του Δικτύου των Brokers – Μεγάλων συνεργατών. Έχει δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα σχετικά με την ασφαλιστική αγορά, την επικοινωνία, το marketing και το management στον Τύπο (Ημερήσιο, Οικονομικό, Περιοδικό και Κλαδικό). Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing (Ε.Ι.Μ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε), της Ecole Nationale d’ Assurances, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και συνεργάτης – εισηγητής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην Generali! https://www.insurancedaily.gr/neos-diefthyntis-poliseon-sti-generali/