Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΝΝ Hellas διαψεύδει ότι ερμηνεύει τη μη υπογραφή των νέων συμβάσεων ως παραίτηση

NN

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει: “Σε απάντηση των πρόσφατων ανακοινώσεων της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, η ΝΝ Hellas διαψεύδει ότι ερμηνεύει τη μη υπογραφή των νέων συμβάσεων από ορισμένους συνεργάτες ως παραίτηση και ότι διακόπτει την καταβολή προμηθειών σε αυτούς.

Σε απόλυτη συμμόρφωση με το Ν. 4583/2018, σε περίπτωση καταγγελίας η Εταιρία καταβάλλει τις αναλογούσες προμήθειες. Επίσης, όπως έχει επανειλημμένα τονισθεί, η NN Hellas τηρεί και εφαρμόζει το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, τόσο ως προς το γράμμα όσο και ως προς το πνεύμα και συμπεριφέρεται σε όλους τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της με απόλυτο σεβασμό και ακεραιότητα, σύμφωνα με τις εταιρικές της αξίες.

Κατά συνέπεια, πάσης φύσεως εσφαλμένες ερμηνείες των νέων συμβάσεων και του νομοθετικού πλαισίου (όπως, ενδεικτικά, ότι δήθεν η Εταιρία επιδιώκει να τροποποιεί μονομερώς τον Κανονισμό Πωλήσεων) αφορούν αποκλειστικά τους εμπνευστές τέτοιων ερμηνειών και όσους τις αναπαράγουν και σε καμία περίπτωση την Εταιρία ή τις αρμόδιες Αρχές.

Τέλος, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί ερμηνεύεται ως «καθυστέρηση» από πλευράς της Εταιρίας το γεγονός ότι δόθηκε σε όλους τους συνεργάτες ο χρόνος αλλά και η ενημέρωση ώστε να αποφασίσουν αντικειμενικά εάν θα προχωρήσουν στην υπογραφή των νέων συμβάσεων. Σημειωτέον ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών μας υπέγραψε τις νέες συμβάσεις, γεγονός που δημιουργεί εύλογες απορίες ως προς την αντιπροσωπευτικότητα των ανωτέρω φορέων”.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Ε. Π.

    Sep 23, 2019 at 5:49 PM

    Ως συνεργάτης που μετά απο 25 χρόνια έλαβα καταγγελία σύμβασης καθώς μετά απο συμβουλές δικηγόρου και φορέων αρμοδίων για την τήρηση του νόμου αρνήθηκα να υπογράψω τη νέα σύμβαση,σας ενημερώνω ότι όντως οι περισσότεροι συνεργάτες υπόγραψαν τη σύμβαση είτε απο φόβο είτε απο άγνοια αλλά σίγουρα απο ανασφάλεια για ένα νέο ξεκίνημα με πελατολόγιο που ευχαρίστως θα ακολουθούσαν τον ασφαλιστή τους αλλά λογω προβλημάτων υγείας αυτό δεν θα ήταν εφικτό.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΝΝ Hellas διαψεύδει ότι ερμηνεύει τη μη υπογραφή των νέων συμβάσεων ως παραίτηση! https://www.insurancedaily.gr/nn-hellas-diapseydei-oti-ermineyei-ti-mi-ypog/