Ασφαλιστικές Ειδήσεις

NN Hellas: Νέο Γραφείο Πωλήσεων στο Ρέθυμνο

NN Hellas

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, η ΝΝ Ηellas εγκαινίασε με επιτυχία το νέο Γραφείο Πωλήσεων στο Ρέθυμνο, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στο νησί της Κρήτης, στο γενικότερο πλάνο διεύρυνσης και ενδυνάμωσης του Δικτύου Πωλήσεων της. Στόχος είναι η ανάδειξη και εξέλιξη των Ασφαλιστικών Συμβούλων της ΝΝ Hellas, καθώς και η παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Στα εγκαίνια του νέου Γραφείου παρευρέθησαν περισσότερα από 200 άτομα. Πιο συγκεκριμένα, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Aναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΝΝ Ηellas, ο κ. Παντελής Πιτόγλου, Corporate Strategy Advisor NN Hellas καθώς και ο Agency Manager Χανίων-Ρεθύμνου κ. Ιωάννης Κουτσουράκης. Επιπρόσθετα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου, Ευγένιος, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης καθώς και πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, ιατρικό και τραπεζικό κλάδο.

Ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος δήλωσε για το νέο Γραφείο Πωλήσεων στο Ρέθυμνο: «Στην ΝΝ Hellas ακολουθούμε στρατηγική ανάπτυξης, η οποία περιλαμβάνει τη διεύρυνση του Δικτύου Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas σε ολόκληρη της επικράτεια και κυρίως εκεί που η παρουσία μας δεν είναι αντίστοιχη με το μέγεθός μας. Το Γραφείο Πωλήσεων του Ρεθύμνου υπάγεται στο Γραφείο των Χανιών με την επίβλεψη του κ. Κουτσουράκη, ενός από τους πιο επιτυχημένους Agency Managers στην προσέλευση και ανάπτυξη νέων Συνεργατών. Αυτός αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους, που σε συνδυασμό με την ποιότητα των Συνεργατών που το στελεχώνουν, καθιστά σίγουρη την επιτυχημένη πορεία του Γραφείου τα επόμενα χρόνια». Τέλος, ο κ. Ιωάννης Κουτσουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Γραφείο Ρεθύμνου είναι φτιαγμένο με τα ίδια ποιοτικά “συστατικά” που δημιουργήθηκε το Γραφείο Χανίων, με ήθος, επαγγελματισμό και όραμα».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
NN Hellas: Νέο Γραφείο Πωλήσεων στο Ρέθυμνο! https://www.insurancedaily.gr/nn-hellas-neo-grafio-poliseon-sto-rethymno/