Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Αστέριος Πονηρός Δ/ντής Ανάπτυξης Κλάδου Ζωής & Υγείας πανελλαδικά στην Contract


Ο όμιλος «Contract», στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, οργάνωσης των εργασιών, αλλά και καλύτερης υποστήριξης των συνεργατών στον κλάδο Ζωής & Υγείας, προέβη σε μία ακόμη μεγάλη επένδυση για φέτος, με την ανάθεση της Δ/νσης Πωλήσεων του κλάδου πανελλαδικά στον κ. Αστέριο Πονηρό, καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.

Ο Αστέριος, είναι πτυχιούχος MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με εξειδίκευση στις πωλήσεις, έχει εργαστεί ως διευθυντής πολυεθνικής τράπεζας και τα τελευταία 7 χρόνια, διετέλεσε διοικητικό στέλεχος ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων στην MetLife.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να δημιουργήσει νέα πνοή και εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης στον κλάδο Ζωής & Υγείας, τόσο από τους υπάρχοντες συνεργάτες της, όσο και νέους που θα ενταχθούν στο δίκτυο πωλήσεών της.

Από αριστερά ο κ. Δημήτρης Μπουτάκης, ο κ. Αστέριος Πονηρός και ο κ. Στάθης Μπουτάκης

Η Διοίκηση της Contract, καθώς και όλο το δυναμικό των Εταιριών του Ομίλου, εκφράζουν τις θερμές ευχές τους στον κ. Πονηρό, δεσμεύονται για αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση στο έργο του, αλλά και σε όλη την ομάδα Συνεργατών που θα αποφασίσουν να ωφεληθούν από την παρουσία και τη συνεργασία μαζί του, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες και προοπτικές που δημιουργούνται.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Αστέριος Πονηρός Δ/ντής Ανάπτυξης Κλάδου Ζωής & Υγείας πανελλαδικά στην Contract! https://www.insurancedaily.gr/o-asterios-poniros-d-ntis-anaptyxis-k/