Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Γ. Φουρλής πίσω από τo “project” online Ασφαλίσεων της Cosmote

Fourlis

Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες να είναι online η πλατφόρμα πολυτιμολόγησης ασφαλιστικών προγραμμάτων της Cosmote.

του Νίκου Μωράκη

Πρόκειται για ένα project το οποίο σχεδιάζεται εδώ και καιρό εντάσσοντας αρχικά τον κλάδο ασφάλισης οχημάτων με περίσσότερα 50 έμμεσα & άμεσα άτομα να εργάζονται εντατικά σε αυτό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι “ιθύνων” νους πίσω από την αρχική ιδέα είναι το επί σειρά ετών στέλεχος της αγοράς, Γιάννης Φουρλής, που έχει αναλάβει να “τρέξει” και να συντονίσει μαζί με στελέχη της Cosmote το εν λόγω project. Κατά τις ίδιες πηγές η Cosmote αναζητά μέσω εξειδικευμένου γραφείου να επιλέξει τον επικεφαλής της πλατφόρμας για τις day to day εργασίες.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας τηλεπικοινωνιών εντάσσεται μέσα στην ευρύτερη πρωτοβουλία που καταγράφεται διεθνώς από εταιρείες εκτός της ασφαλιστικής βιομηχανίας να μπουν στον ασφαλιστικό χώρο και να αξιοποιήσουν υπάρχοντα πελατολόγια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Γ. Φουρλής πίσω από τo "project" online Ασφαλίσεων της Cosmote! https://www.insurancedaily.gr/o-g-fourlis-piso-apo-project-online-asfaliseon-tis-cosmote/