ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
ergo-my-ome-728-90jpg
Home Εκδηλώσεις ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ο Γ. Γιουμπάκης ανακηρύχτηκε “BEST MANAGER OF THE YEAR”

Στα βραβεία FRANCHISE 2021

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
10/02/2021 - Updated on 11/02/2021
in ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
A A
Γιουμπάκης Ιωάννης-SENATUS

Ο Γιουμπάκης Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της SENATUS

Share on Facebook

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό στην Ελλάδα για το franchising και αναγνωρίζονται σε όλη την Ευρώπη. Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2021 διοργανώθηκαν στη χώρα μας, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και Μέγα Υποστηρικτή τη Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise.

Ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης δήλωσε: «Φέτος διοργανώνουμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE έχοντας εισέλθει στην δεύτερη δεκαετία του θεσμού και αναδεικνύουμε τα franchise brands, εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, επιβραβεύοντας τις καλύτερες αλυσίδες franchise, από τα πλέον γνωστά ονόματα. Σας συγχαίρουμε για την επιχειρηματικότητά σας, την υπευθυνότητά σας και το σθένος να παραμένετε στις επάλξεις και να υποστηρίζετε τους συνεργάτες σας».

Διαβάστε Επίσης

Η MEGA BROKERS βραβεύθηκε στα Digital Finance Awards 2026

Η MEGA BROKERS βραβεύθηκε στα Digital Finance Awards 2026

Mar 23, 2026
EIOPA: Σε 6 σημεία η απλοποίηση του ρυθμιστικού πλαισίου

Τι πρόστιμα επιβλήθηκαν σε Ελλάδα και ΕΕ για την IDD

Mar 23, 2026

Ο κ. Γιουμπάκης Ιωάννης, συμμετέχοντας ως Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών SENATUS και propertymarket.gr αναδείχτηκε στις κατηγορίες διάκρισης και σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο – Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 1η θέση και να βραβευτεί ως “BEST MANAGER OF THE YEAR”.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών υποστηρίζει με την αιγίδα του άλλη μια χρονιά τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο να συγχαίρει τους επιχειρηματίες που διακρίθηκαν, τόσο τους ίδιους όσο και την ομάδα τους και να τονίζει ότι «παρά το γεγονός των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκληθεί στην αγορά και γενικότερα στην οικονομία από την πανδημία του νέου κορωνοϊού και από το lockdown που είχε επιβληθεί για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19, κατόρθωσαν όχι μόνο να σταθούν στα πόδια τους, αλλά και να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας». Ο κ. Γιάννης Γιουμπάκης με την SENATUS να μας προσφέρει την μοναδική επιχειρηματική πρόταση Συνεργασίας και να μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Θέμης Σαρανταένας, που έχει συμβάλλει στην επιτυχία των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE τόσο ως παρουσιαστής των προηγούμενων εκδηλώσεων, αλλά κυρίως με τις συμβουλές του στο marketing, δίνει τα δικά του συγχαρητήρια: «Για μια ακόμη χρονιά ο κλάδος του Franchise, αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές. Ανεβάζει τον πήχη ανταγωνιστικότητας και εμπνέει τους επιχειρηματίες. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους άξιους βραβευμένους!». O κ. Γιουμπάκης πρωτοπόρος στην Ελλάδα στον χώρο που η ίδιος δημιούργησε, οδηγεί την πολυβραβευμένη SENATUS με Franchise, παρέχοντας σε όλο το Δίκτυο καταστημάτων αυτής αλλά και της propertymarket.gr, ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιούνται: Ασφαλίσεις – Ακίνητα – Τραπεζικά – Ενέργεια – Επιδοτήσεις – Μελέτες – Χρονομισθώσεις, κ.α. Ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το slogan «ο Άνθρωπός μας… της SENATUS».

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Γιώργος Καρανίκας αναφέρθηκε για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ότι «είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ο θεσμός των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE εντόπισε και βραβεύει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν εν μέσω της πρωτοφανούς «τρικυμίας». Η επιχειρηματικότητα, σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη παραδείγματα αποφασιστικότητας, τόλμης και επιτυχίας». Το πακέτο Franchise της SENATUS δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο νέος Αντιπρόσωπος το  σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει  και να λειτουργήσει το δικό του ανεξάρτητο κατάστημα SENATUS στην περιοχή του ή να δημιουργήσει το δικό του μεσιτικό γραφείο με την υποστήριξη της propertymarket.gr. Ο κ. Γιουμπάκης δηλώνει ότι στην περίπτωση μιας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή στην λειτουργία της, μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι μοναδικές δυνατότητες του «Licensing Package SENATUS» αφενός για να αποκτήσει το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσει να βελτιώσει τις σχέσεις της με τους ήδη πελάτες.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise στηρίζει για μια ακόμη χρονιά με την αιγίδα του το θεσμό των βραβείων Franchise, αναγνωρίζοντας την πρωταρχική σημασία της επιβράβευσης των επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν ακόμη και κατά την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία που διανύουμε, τόσο για την προσαρμοστικότητά τους στα νέα δεδομένα, όσο και για τη συνεπή και υπεύθυνη στάση τους απέναντι στον καταναλωτή, με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, να επισημαίνει: «Είμαι βέβαιος πως οι γρήγορες βελτιωτικές κινήσεις που χρειάστηκε να συμβούν εν μέσω πανδημίας, αλλά και οι δεξιότητες ευελιξίας που αποκτήθηκαν αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον μιας επιχείρησης αναφορικά με τη διάρκεια της στον χρόνο αλλά και την εδραίωση της σχέσης της με τον καταναλωτή. Ας συνεχίσουμε όλοι να εργαζόμαστε με τέτοιο τρόπο που να προάγει την ορθή επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες εξέλιξης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κατάφεραν με τα γρήγορα αντανακλαστικά και τον επαγγελματισμό τους να σταθούν αντάξιοι των φετινών βραβείων». Τα καταστήματα της SENATUS και της propertymarket.gr σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα (Registered Trade Mark) και διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών. Tο ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (SENATUS Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη. Ο κ. Γιουμπάκης μας είχε ενημερώσει ότι ο στόχος, τόσο για τα καταστήματα της SENATUS όσο και για το Δίκτυο Αντιπροσώπων της propertymarket.gr, είναι να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή και η υπόσχεση αυτή, γίνεται πραγματικότητα.

np-katoikia-728x90px-new-teljpg

Related Posts

Η MEGA BROKERS βραβεύθηκε στα Digital Finance Awards 2026
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η MEGA BROKERS βραβεύθηκε στα Digital Finance Awards 2026

by Insurancedaily editorial team
Mar 23, 2026
Διάκριση για την πλατφόρμα Eurolife Enter
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Διάκριση για την πλατφόρμα Eurolife Enter

by Insurancedaily editorial team
Mar 23, 2026
Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ξανά «Ψηφιακή Ασφαλιστική Εταιρία της Χρονιάς»
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ξανά «Ψηφιακή Ασφαλιστική Εταιρία της Χρονιάς»

by Insurancedaily editorial team
Mar 20, 2026
Διάκριση της Eurolife FFH για την πλατφόρμα Eurolife Enter
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Διάκριση της Eurolife FFH για την πλατφόρμα Eurolife Enter

by Insurancedaily editorial team
Mar 3, 2026
Διάκριση της Εθνικής Ασφαλιστικής για τη στρατηγική προσέγγιση στην ασφάλιση κατοικίας
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Διάκριση της Εθνικής Ασφαλιστικής για τη στρατηγική προσέγγιση στην ασφάλιση κατοικίας

by Insurancedaily editorial team
Mar 2, 2026
Διακρίσεις για την Cover Insurance από την Interasco
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Διακρίσεις για την Cover Insurance από την Interasco

by Insurancedaily editorial team
Feb 18, 2026
Η NN Hellas στη 2η θέση των Κορυφαίων Εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2026
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η NN Hellas στη 2η θέση των Κορυφαίων Εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2026

by Insurancedaily editorial team
Jan 16, 2026
Βραβεύσεις για τους συνεργάτες του γραφείου ΠΑΡΟΝ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Βραβεύσεις για τους συνεργάτες του γραφείου ΠΑΡΟΝ

by Insurancedaily Editorial Team
Dec 23, 2025 - Updated on Dec 24, 2025
Gold βραβείο για την Eurolife FFH και το My Health F1rst στα Healthcare Business Awards
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Gold βραβείο για την Eurolife FFH και το My Health F1rst στα Healthcare Business Awards

by Insurancedaily editorial team
Nov 24, 2025

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
300x250-4gif
300x250gif
synet-health-gifgif

TOP#5 Insurancedaily

  • 14 στελέχη μιλούν για την επόμενη 5ετία στην ασφαλιστική αγορά

    14 στελέχη μιλούν για την επόμενη 5ετία στην ασφαλιστική αγορά

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Γιατί είναι ελκυστικό το επάγγελμα του ασφαλιστή

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Οι Ηλίας & Μάριος Γαλάνης στη Vice Versa

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Πότε έρχονται οι επόμενες διασταυρώσεις για ανασφάλιστα οχήματα

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ