Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Ν. Μηταράκης ανοίγει τα χαρτιά του για το ασφαλιστικό

Ν. Μηταράκης

Τις θέσεις της κυβέρνησης σε ότι αφορά τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού πρόκειται να παρουσιάσει αύριο Τετάρτη, ο υφυπουργός Εργασίας, κ. Νότης Μηταράκης τοποθετούμενος στο ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

του Πλάτωνα Τσούλου

Ο υπουργός μετά την ενημέρωση θα δεχτεί τις ερωτήσεις όσων εκ των μελών του ΕΕΑ συμμετέχουν στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση, προκειμένου να εξηγήσει βάσει ποια λογικής και με τι στόχους η κυβέρνηση σχεδιάζει να μεταρρυθμμίσει το 2ο πυλώνα ασφάλισης (επικουρική ασφάλιση) αλλά και με ποια κίνητρα εξετάζει την ανάπτυξη, αναβάθμιση του τρίτου πυλώνα ασφάλισης δηλαδή των ατομικών-ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου και τον ΓΓ, Δ. Γαβαλάκη, η πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική του να κρατά ανοιχτούς όλους τους διαυλους επικοινωνίας με την κυβέρνηση προκειμένου ως φορέας να είναι πάντα σε θέση και ετοιμότητα να παρεμβαίνει προς επίλυση σειράς ζητημάτων που απασχολούν γενικότερα τους επαγγελματίες αλλά και ειδικότερα τους ασφαλιστικούς συμβούλους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Ν. Μηταράκης ανοίγει τα χαρτιά του για το ασφαλιστικό! https://www.insurancedaily.gr/o-n-mitarakis-anoigei-ta-chartia-toy-gia/