Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος της GAMA International στο Ασφαλιστικό Marketing που κυκλοφορεί

R. Fashano

cover-jan-2016Το 2016 ξεκινάει με ένα άκρως ενημερωτικό και επιμορφωτικό Ασφαλιστικό Marketing. 

Solvency, Συντάξεις & GAMA International σχηματίζουν τη θεματολογία του περιοδικού η οποία μαζί με τα άρθρα από το HBR, τα Infographic και τις απόψεις των συντακτών του δημιουργούν τη θεματολογία που κανένας Ασφαλιστής ή Manager δεν πρέπει να χάσει.

Σε αυτό το τεύχος εκτός από τις απόψεις των συντακτών πάνω σε επίκαιρα θέματα όπως το μέλλον του ταμείου των υπαλλήλων των Ασφαλιστικών εταιρειών και την πρόσφατη εξαγορά της Eurolife ERB από την Καναδική Fairfax, το περιοδικό φιλοξενεί και μεγάλο αφιέρωμα στη νέα κοινοτική Οδηγία Solvency II με απόψεις από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου και της Δικηγόρου Εταίρου στη Δικηγορική εταιρεία Ρόκας & συνεργάτες Άλκηστις Χριστοφίλου.

Επιπλέον, αυτόν το μήνα, ο Robert J. Fashano, Πρόεδρος της GAMA International δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Μωράκη – μιλώντας για το εκπαιδευτικό έργο της GAMA, την υπεραξία που προσφέρει στα μέλη του και φυσικά για τον εντυπωσιακό αντίκτυπο της GAMA Hellas στην Ελληνική Αγορά.

Extra σε αυτό το τεύχος θα βρείτε στο cover story του περιοδικού εκτενή αναφορά στις Συντάξεις με τίτλο “Εξαιρετικά Επείγον από… το 1958“. Η κ. Φιλίππα Μιχάλη, Γενική Διευθύντρια Allianz Ελλάδος μας παρουσιάζει μέσα από μελέτη της Allianz την παγκόσμια κατάταξη των χωρών βάσει του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης που έχουν, ενώ οι αρμόδιοι από τις εταιρείες Eurolife, International Life, Generali Hellas & ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική τοποθετούνται πάνω στο θέμα.

Τέλος, άρθρα από το αρχείο της Εταιρείας αλλά και από τη συνεργασία του περιοδικού με το Harvard Business Review, μεταξύ άλλων σας μαθαίνουν:

  • Τη μοναδική στιγμή που βγαίνεις στη σύνταξη… του Χαράλαμπου Βλαχούτσικου (HBR)
  • Πώς να αντιμετωπίσετε έναν νεότερο προϊστάμενο… της Rebecca Knight (HBR)
  • Μη μετανιώνεις… Υπάρχουν τρόποι να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ της δουλειάς και των προσωπικών σχέσεων του Keneth W. Freeman (HBR)

Και επειδή το Ασφαλιστικό Marketing είναι το μόνο επιμορφωτικό περιοδικό της αγοράς… μην ξεχάσετε να κάνετε το τεστ αξιολόγησης όπως έχει διαμορφωθεί από τις ερωτήσεις της ΤτΕ για το πιστοποιητικό Α.

Ασφαλιστικό Marketing. Το περιοδικό «σεμινάριο» που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να έχει στο γραφείο του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο Πρόεδρος της GAMA International στο Ασφαλιστικό Marketing που κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/o-proedros-tis-gama-international-sto-asfalistiko-marketing-ianouariou-pou-kyklofori/