ΕΚΕ

Ο “Στόχος – Πρόληψη” εξέτασε 900 γυναίκες για καρκίνο του μαστού με υποστηρικτή την Affidea


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των γυναικών στο κάλεσμα του «Στόχου-Πρόληψη» για προληπτικό κλινικό έλεγχο μαστού. Στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα στα τέλη του Σεπτεμβρίου, 20 εξειδικευμένοι εθελοντές ιατροί πραγματοποίησαν κλινικό έλεγχο μαστού σε περισσότερες από 900 γυναίκες, ενημέρωσαν πολλές περισσότερες για την αξία της πρόληψης, ενώ μοιράστηκε από τις εθελόντριες ενημερωτικό έντυπο με καταγεγραμμένα όλα τα νοσοκομεία, τις ιδιωτικές κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα της Αττικής που διαθέτουν μαστογράφο.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την συγκεκριμένη δράση επιβεβαιώνουν την ανησυχητική πραγματικότητα, πως πολλές γυναίκες δεν έχουν εντάξει την πρόληψη στη ζωή τους. Συγκεκριμένα από το σύνολο των γυναικών που εξετάστηκαν, το 45% δεν είχε ξανακάνει προληπτικές εξετάσεις μαστού!

Η τριήμερη Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού πραγματοποιήθηκε με την έμπρακτη υποστήριξη του Ομίλου Affidea Ευρωιατρική που προσέφερε εξειδικευμένες διαγνωστικές παροχές σε ειδικές μειωμένες τιμές.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + ten =

To Top