
Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, στις 18:00.
Στη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης με τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. ο κ. Πιερρακάκης θα τοποθετηθεί αλλά και θα έχει διάλογο με τους συμμετέχοντες για τον απαραίτητο, πλέον, ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, καθώς και την ψηφιακή αναβάθμιση της λειτουργίας του Κράτους, η επιτάχυνση των οποίων επιβάλλεται λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού.
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είχε εδώ και πάρα πολύ καιρό διαβλέψει την ανάγκη προσαρμογής στην ψηφιακή εποχή, και είναι το πρώτο Επιμελητήριο που ψηφιοποίησε πλήρως τις υπηρεσίες του, ενώ υλοποιεί, εντός του 2021, και πρόγραμμα δωρεάν δημιουργίας eshop για 2.000 μέλη του, δίνοντας έμφαση και στο κομμάτι της απαραίτητης εκπαίδευσης για την χρήση τέτοιων ψηφιακών πλατφορμών.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Ο ασφαλιστικός πράκτορας δεν είναι μόνος

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Εντάχθηκαν οι ασφαλιστές στην δράση “Ξεκινώ Επιχειρηματικά

Εντάσσονται οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο πρόγραμμα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» – Απέδωσε η παρέμβαση του ΕΕΑ

Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
















