Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΟΑΣΕ: Με καθυστέρηση 10 ετών αποζημιώνονται οι εργαζόμενοι της ΕΓΝΑΤΙΑ


“Μετά από πολλές προσπάθειες και επιμονή της ΟΑΣΕ, την Τετάρτη 21/12/2016 θα αποζημιωθούν οι απολυμένοι συνάδελφοί μας που εργάζονταν στην υπό εκκαθάριση εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΑΕ της οποίας η άδεια λειτουργίας έχει ανακληθεί από το 2007”. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΑΣΕ και προσθέτει:

“Το 2011 για πρώτη φορά (θεωρητικά λόγω έλλειψης πόρων) είχε καταβληθεί ένα μικρό ποσό έναντι της αποζημίωσης τους και από τότε αναμένουν να βρεθούν χρήματα!

Φαίνεται ότι η αλλαγή εκκαθαριστή από το καλοκαίρι του 2016 (που ήταν και διαχρονικό αίτημά μας προς την ΤτΕ) ήταν χρήσιμη αφού τελικά βρέθηκαν τα χρήματα.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 / 12/ 2016 και από τις 09:00 έως τις 15:00 θα καταβληθεί το 85% του υπολοίπου της αποζημίωσης των εργαζομένων και το υπόλοιπο 15% γίνεται προσπάθεια να καταβληθεί έως το Πάσχα.

Οι συνάδελφοι που διαμένουν στην Αθήνα και την Εύβοια θα μπορούν να πάρουν τις επιταγές τους από τα γραφεία της εκκαθάρισης στην Αθήνα ΜΠΟΥΣΙΟΥ 5 (ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ) οι συνάδελφοι των υπολοίπων περιοχών θα πρέπει να ενημερωθούν από το site: www. Egnatia-ekka.gr ή να τηλεφωνήσουν στο 210 3609557.

Στην συγκεκριμένη εταιρεία εκκρεμούν και κάποιες υποθέσεις συναδέλφων που, σύμφωνα με την παλιά εκκαθάριση, δεν έπρεπε να αποζημιωθούν είτε ως στελέχη διοίκησης είτε λόγω ανείσπρακτων οφειλών από ασφάλιστρα. Το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουμε και για την συμβιβαστική επίλυση όσων από αυτές τις περιπτώσεις είναι εφικτό.

Παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με την Τ.τ.Ε. και τις υπόλοιπες εκκαθαρίσεις προκειμένου να πάρουν όλοι οι συνάδελφοι -που χωρίς δική τους ευθύνη βρέθηκαν στην ανεργία- τις αποζημιώσεις τους. Βασικό μας μέλημα, όμως, είναι διαχρονικά η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και προς αυτή την κατεύθυνση επικεντρώνονται οι προσπάθειες μας.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Ζήσης

    Dec 20, 2016 at 12:23 PM

    Ελληνική πρωτοτυπία… θα μπορούσαμε να πάρουμε και βραβείο γκινες…Τι να πεις;

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΟΑΣΕ: Με καθυστέρηση 10 ετών αποζημιώνονται οι εργαζόμενοι της ΕΓΝΑΤΙΑ! https://www.insurancedaily.gr/oase-me-kathysterisi-10-eton-apozimiononte-i-ergazomeni-tis-egnatia/