
Σε ανακοίνωσή της η ΟΑΣΕ αναφέρει:
Η σημερινή Κυβέρνηση, συνεχίζοντας με συνέπεια την ολομέτωπη επίθεση των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει υιοθετήσει την μνημονιακή πολιτική και τα άγρια αντεργατικά μέτρα της, ως τη μόνη λύση στα προβλήματα της χώρας. Διαλύει την οικονομία, την παραγωγή και τους εργαζόμενους του τόπου μας. Η ΟΑΣΕ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο Πεδίον του Άρεως.
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ & ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας την κατάργηση του νομικού πλαισίου που προωθεί την φτηνή, ευέλικτη, μερική και ανασφάλιστη εργασία την αποκατάσταση, υπεράσπιση και διεύρυνση των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων.
Όλοι μαζί πρέπει να αντισταθούμε σ΄αύτη την αντιλαϊκή λαίλαπα μέτρων που εξαθλιώνουν τον εργαζόμενο, οδηγούν τον άνεργο στην απόγνωση, διώχνουν από την χώρα τη νέα γενιά, καθιστούν τους συνταξιούχους από απόμαχους της δουλειάς απόμαχους της ζωής και να δώσουμε ηχηρή απάντηση με την παρουσία μας στην 24ωρη Γενική Απεργία και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ και τα Συνδικάτα.
Σχόλια

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Festival Alzheimer 2026: 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Φάρο ΚΠΙΣΝ
Νέο ΔΣ του συλλόγου "Ισχύς" με πρόεδρο τη Β. Μουτάφη
19ο Credit Risk Management της ICAP CRIF: Ο Matthew Griffin κεντρικός ομιλητής
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

ΟΑΣΕ: Να αποσυρθεί ο νόμος Κεραμέως

Ψήφισμα του ΟΑΣΕ κατά των πολέμων και των επιθέσεων σε αμάχους

ΟΑΣΕ: Ανακοίνωση για την απευθείας πληρωμή νοσοκομειακών δαπανών σε προγράμματα υγείας

Ανακοίνωση της ΟΑΣΕ για την 1η Μαΐου

ΟΑΣΕ: Πρόεδρος ο Χ. Παπαδόγιαννης, αντιπρόεδρος ο Σ. Κολαίτης και ΓΓ ο Γ. Πετσαλάκης

Ανακοίνωση της ΟΑΣΕ για την απεργία στις 28 Φλεβάρη


















