Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι Δρ. Κεραμόπουλλος & Δρ. Ξεπαπαδάκης Διευθυντές των Κλινικών στο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ


Η Αθήνα, έχει πλέον το κέντρο Μαστού που της αξίζει – όπως και σε κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα – χάρη στην επένδυση του Ομίλου ΙΑΣΩ.

του Νίκου Μωράκη

Το Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο σε συνεργασία με τους Αντώνιο Κεραμόπουλλο (Γυναικολόγο – Χειρούργο Μαστού, Επικ. Καθηγητή Γυναικολογικής Ογκολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών) & Γρηγόριο Ξεπαπαδάκη, (MD, PhD Χειρούργο Μαστού) δημιούργησε μέσα από μια επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ το μεγαλύτερο και πρώτο του είδους του, Κέντρο Μαστού, στην Ελλάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου σε μια έκταση 1.000 τ.μ.

Ο κ. Κεραμόπουλλος, στο πλαίσιο των εγκαινίων που έγιναν την περασμένη εβδομάδα θέλησε να αναγνωρίσει τις ενέργειες του Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ αλλά και προσωπικά του κ. Σταματίου (Προέδρου Δ.Σ.) για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν και να ενισχύσουν τη δουλειά και το έργο τους που έχει ξεκινήσει από το 1996 (έτος ιδρύσεως του ΙΑΣΩ) και που άτυπα συνεχίζουν από το Κέντρο Μαστού της Πανεπιστημιακής κλινικής του Μαιευτηρίου Αλεξάνδρα που δημιουργήθηκε το 1978.   

από αριστερά η κ. Ταμπουρέα Chief Commercial Officer του Ομίλου, o Δρ. Ξεπαπαδάκης, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Σταματίου, ο Δρ Κεραμόπουλλος και η δημοσιογράφος Λίνα Μπεθάνη

Την Α’ Κλινική του Κέντρου, θα την στελεχώνουν ως Διευθυντές και θα ασχολούνται 100% με το αντικείμενο του Μαστού οι κ.κ. Δ. Μπαλτάς, Β. Γάκη, Ν. Μπρεδάκης και Α. Κεραμόπουλλος ενώ θα υπάρχουν και 6 επιμελητές, οι κ.κ. Ι. Παπαδογιαννάκης, Χ. Μπέμπη, Η. Λυμπερόπουλος,  Γ. Καραγιώργος, Μ. Αγγελόπουλος και Χ. Καραμπίνας όπως και εξωτερικοί συνεργάτες τόσο επιμελητές όσο και senior διευθυντές. 

Διαβάστε επίσης: Το ΙΑΣΩ εγκαινίασε το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα

Θέλοντας να μας δώσει μια εικόνα για το πώς θα λειτουργούν μέσα στο νέο κέντρου μαστού, ο κ. Κεραμόπουλλος χαριτολογώντας παρομοίασε την ομάδα της Α’ κλινικής ως μια ορχήστρα όπου μαέστρος της είναι η κ. Παυλάκη, από το Παθολογοανατομικό εργαστήριο ενώ ο ίδιος είναι το πρώτο Βιολί με τους λοιπόν συνεργάτες τους να ενορχηστρώνουν την ομάδα. 

Ο Δρ. Ξεπαπαδάκης μιλάει στον δημοσιογράφο Νίκο Μωράκη

Από την πλευρά του ο κ. Ξεπαπαδάκης, Διευθυντής της Β’ Κλινικής μίλησε για την ομάδα του που ξεκίνησε να χτίζεται το 2000 και σήμερα αποτελείται από 20 άτομα μεταξύ άλλων τους κ.κ. Δ. Γροσομανίδη, Κ. Χατζόπουλο, Γ. Παρασκευάκου, Ν. Κοντογιάννη, Δ. Πανούση, Π. Ντάσιου, Ν. Κοντογιάννη, τους οποίους τους ευχαρίστησε συνολικά για τη σκληρή και εξαιρετική δουλειά τους συμπεριλαμβανομένων και των 6 γραμματειών όπως και των συνεργατών από τα άλλα τμήματα. Όπως ευχαρίστησε και το νοσοκομείο και τη διοίκησή του για την υποστήριξή τους στις προσπάθειες που κάνουν ως ομάδα μέσω της Μ.Κ.Ο. «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση, Στήριξη) όπου επισκέπτονται μέρη σε όλη τη χώρα και εξετάζουν γυναίκες που δεν θα πήγαιναν ποτέ στο γιατρό, είτε άπορες είτε της παραμεθορίου. Ένα έργο, μέσα από το οποίο – μέχρι σήμερα – έχουν χειρουργηθεί 200 γυναίκες.  

Ένας από τους 2 νέους Μαστογράφους στο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου, κ. Σταματίου, μέσα από το χαιρετισμό του, ευχαρίστησε το επιστημονικό δυναμικό και τις ιατρικές ομάδες όπως και τους Διευθυντές των κλινικών κ.κ. Κεραμόπουλλο & Ξεπαπαδάκη που δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά για να παρέχουν στις γυναίκες τη φροντίδα που τους αξίζει ενώ μίλησε και για το μέλλον του Ομίλου που θα βασίζεται στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής.  Το νέο κέντρο μαστού διαθέτει δύο υπερσύγχρονους Μαστογράφους, τον πιο εξελιγμένο Μαγνητικό Τομογράφο 3 TESLA, όπως επίσης και τέσσερις Γραμμικούς επιταχυντές.

Συνολικά μιλάμε για μια μεγάλη (κοινωνική αλλά και οικονομική) επένδυση από τον όμιλο ΙΑΣΩ καλύπτοντας ένα βασικό κενό που υπήρχε στον καρκίνο του Μαστού στη χώρα μας δίνοντας την ευκαιρία πλέον στις γυναίκες και να προβούν σε άμεση διάγνωση αλλά και να απευθυνθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο για τη θεραπεία τους.  


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι Δρ. Κεραμόπουλλος & Δρ. Ξεπαπαδάκης Διευθυντές των Κλινικών στο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ! https://www.insurancedaily.gr/oi-dr-keramopoyllos-dr-xepapadakis-d/