Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι εταιρείες D.A.S.- Hellas και ARAG στο παιδικό χωριό SOS της Βάρης


Εορταστική εκδήλωση στο Παιδικό Χωριό SOS πραγματοποίησαν οι εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου «Νομικής Προστασίας» ARAGκαι D.A.S.-Hellas την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι των δύο εταιρειών επισκέφθηκαν το Χωριό, ήλθαν κοντά με τις οικογένειες που συνθέτουν τη φιλόξενη κοινότητα, συζήτησαν μαζί τους, έπαιξαν με τα παιδιά, προσέφεραν δώρα, και μοιράστηκαν ώρες παιχνιδιού μέσα σε περιβάλλον γιορτινής ατμόσφαιρας.

Η επίσκεψη στο Χωριό SOS αποτελεί πρωτοβουλία που ελήφθη από τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών, την Νάντια Σταυρογιάννη της D.A.S.-Hellas και τον Δημήτρη Τσεκούρα της ARAG, οι οποίοι εκπροσωπώντας τις εξειδικευμένες στην Ελλάδα εταιρίες του κλάδου Νομικής Προστασίας εκτίμησαν πως η «νομική προστασία» με όλα όσα παρέχει ως κλάδος και ως ασφαλιστικό προϊόν μπορεί σήμερα να δώσει την δική της απάντηση στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε πολίτης, κάθε νοικοκυριό. Επίσης, μπορεί να δώσει και ένα διαφορετικό από το καθιερωμένο στίγμα εταιρικής κουλτούρας, περισσότερο κοινωνικής, ανθρωπιστικής, με διακριτό πολιτιστικό περιεχόμενο και στοιχεία κοινωνικής προσφοράς.

Η γενική έννοια της προστασίας που υπηρετούν οι ασφαλιστικές εταιρείες και αποτελεί την βάση της λειτουργίας τους και πολύ περισσότερο ο κλάδος της Νομικής Προστασίας που εξειδικευμένα και σε μεγάλο εύρος προγραμμάτων προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες D.A.S.-Hellas και ARAG,με την κοινή αυτή εκδήλωση αλλάζει όψη: ξεφεύγει από την τεχνοκρατική πεπατημένη και λαμβάνει άλλη μορφή ευαίσθητη, φιλική, ζεστή, ανθρώπινη μέσα από μια διαδικασία προσφοράς και κοινών ωρών με τα παιδιά του ΧωριούSOS.

Το μήνυμα που οι δύο εταιρείες θέλουν να στείλουν φέτος είναι πώς οι ραγδαίες αλλαγές στις συνθήκες της χώρας, η αμφιβολία και η αβεβαιότητα που εκτείνονται στην αγορά, τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις , επιτάσσουν μεγαλύτερη συσπείρωση των ανθρώπων, περισσότερη συλλογικότητα, λιγότερο ατομικισμό. Οι επιχειρήσεις και οι πολίτες μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή που η προστασία όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη γίνεται χρέος. Οι ARAG και D.A.S. – Hellas βρίσκονται κοντά στην κοινωνία και προσφέρουν προστασία –νομική προστασία- στους ανθρώπους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι εταιρείες D.A.S.- Hellas και ARAG στο παιδικό χωριό SOS της Βάρης ! https://www.insurancedaily.gr/oi-etaireies-d-a-s-hellas-kai-arag-sto-paidiko-xorio-sos-tis-baris/