ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
banner728x90png
Home Insurance Awards ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ

Οι πράκτορες και οι μεσίτες που διακρίθηκαν στα FMIA 2023

Insurancedaily.gr contributor by Insurancedaily.gr contributor
11/12/2023 - Updated on 31/01/2024
in Insurance Awards ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ, Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
Οι πράκτορες και οι μεσίτες που διακρίθηκαν στα FMIA 2023
Share on Facebook

Σε 14 εταιρείες της διαμεσολαβητικής ασφαλιστικής αγοράς, που διακρίθηκαν για την στρατηγική ανάπτυξής, την καινοτόμο δράση, την πελατοκεντρικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών τους απονεμήθηκαν τα βραβεία Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2023.

Παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης και του επιχειρείν, σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες, ο πολυετής θεσμός των FMIA βραβεύσεων ανέδειξε για άλλη μία χρονιά τις επιχειρήσεις που διαφοροποιούνται και διευρύνουν τους ορίζοντες στον κλάδο.

Κ. Σκρέκας: Μελετούμε ένα συνολικό πλαίσιο για την ασφάλιση των επιχειρήσεων από φυσικές καταστροφές

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκας μίλησε για την ανάπτυξη και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και το ζήτημα της διαχείρισης των κινδύνων από τις φυσικές καταστροφές, κάνοντας αναφορά στη Θεσσαλία. Σημείωσε πως “τα τελευταία 5 χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται σε αναπτυξιακό δρόμο, έχουν διπλασιαστεί οι εξαγωγές, έχουμε καταγράψει στις 27 χώρες τις ευρωζώνης τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης, μειώθηκε η ανεργία, οι άμεσες ξένες

Διαβάστε Επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Jun 2, 2025
Η Howden ανάμεσα στους Global Partners του Marine Insurance Greece 2025

Η Howden ανάμεσα στους Global Partners του Marine Insurance Greece 2025

May 28, 2025

επενδύσεις αυξήθηκαν κατά 57% το 2022 και τα επόμενα χρόνια φαίνεται ότι η χώρα θα είναι σε θετική πορεία. Έχουμε πετύχει πολλά διαχειριζόμενοι ταυτόχρονα ένα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, την πανδημία, την ενεργειακή κρίση. Καλούμαστε πλέον να διαχειριστούμε και τις φυσικές καταστροφές. Τα τελευταία τρία χρόνια συνέβησαν 2 φορές στη Θεσσαλία φαινόμενα που σημειώνονται ανά 100 χρόνια. Μέχρι το 2019 ο ΕΛΓΑ πλήρωνε 150-160 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις ετησίως για καταστροφές από κλιματικές συνθήκες, ενώ από το 2020 και μετά πληρώνει πάνω από 300 εκατ. ευρώ το έτος. Το κόστος για να αποζημιώσουμε τους πληγέντες στη Θεσσαλία φαίνεται ότι θα προσεγγίσει το 1 δις ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος θα προέλθει από τον κρατικό μηχανισμό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η κυβερνητική πολιτική όσον αφορά την ασφάλιση κινδύνων από φυσικές καταστροφές, όπως η έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ και η υποχρεωτική ασφάλιση των επιχειρήσεων με ετήσιο τζίρο άνω των 2 εκατ. ευρώ. Στο υπουργείο ανάπτυξης μελετούμε ένα συνολικό πλαίσιο για την ασφάλιση των επιχειρήσεων από φυσικές καταστροφές. Ο εθνικός προϋπολογισμός έχει κάποια όρια και για αυτό θα πρέπει πολιτεία, αγορά και ασφαλιστικός κλάδος να δούμε πως θα ασφαλίσουμε τους κινδύνους, ώστε η οικονομία να αναπτύσσεται με τους ρυθμούς που πρέπει”.

Άδωνις Γεωργιάδης: “ Επαγγελματικά ταμεία: Το κράτος παραμένει πάντα ουδέτερος διαιτητής και όχι δημιουργός οικονομικής πραγματικότητας”

Ο υπουργός Εργασίας, Α. Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στη συμβολή του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης στην ελληνική οικονομία και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα επαγγελματικά ταμεία. Όπως είπε “η διείσδυση του κλάδου είναι χαμηλή στην Ελλάδα σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Με την πολιτική σταθερότητα που έχει εξασφαλίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το μακροπρόθεσμο σταθερό περιβάλλον θα υπάρξει ανάπτυξη και στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Επιπρόσθετα στην κατεύθυνση αυτή οδηγεί και η σημαντική επιτυχία της επενδυτικής βαθμίδας. Πιστεύω στη συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην πρόοδο της οικονομίας. Σε ότι με αφορά κατατίθεται το νομοσχέδιο που αφορά στα επαγγελματικά ταμεία και τη βούληση να εξομοιώσουμε τους όρους και τους κανόνες με τα ομαδικά συμβόλαια. Αυτό ήταν πάγιο αίτημα του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης. Το αν θα επιλέξει κάποιος το ομαδικό συμβόλαιο ή το επαγγελματικό ταμείο είναι δικό του θέμα. Εμείς οφείλουμε να διασφαλίσουμε διαφανείς και δίκαιους κανόνες. Το κράτος παραμένει πάντα ουδέτερος διαιτητής και όχι δημιουργός οικονομικής πραγματικότητας υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου”.

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Αναγκαία η πολιτική φοροελαφρύνσεων στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης

Για το θεσμό των βραβείων FMIA, το ρόλο του κλάδου στην οικονομία και την κοινωνία καθώς και το έργο του ΕΕΑ στην ανάδειξη καίριων ζητημάτων της ασφαλιστικής αγοράς σε φορείς της πολιτείας και της κυβέρνησης, μίλησε ο πρόεδρος του ΕΕΑ. Δήλωσε ότι “το να βραβεύονται μεσίτες και πράκτορες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του επαγγέλματός μας είναι μια ξεχωριστή γιορτή. Τα ασφαλιστικά βραβεία Φίλιππος Μωράκης απονέμονται για 29 χρόνια και φέρουν το όνομα ενός ανθρώπου που προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στον ασφαλιστικό κλάδο. Ο Φίλιππος Μωράκης έδωσε εξέλιξη, προοπτική και μία νέα αντίληψη στην εκπαίδευση. Η διαχρονικότητα του θεσμού για 29 χρόνια δείχνει την αντοχή του στο χρόνο. Τα βραβεία αυτά τιμούν σφαιρικά την πρόοδο, τη διάκριση, την καινοτομία και την ευρηματικότητα”. Σχετικά με το θέμα των οικονομικών επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών εξήγησε πως “δεν υπάρχει χώρα παγκόσμια που να μπορεί να αντιμετωπίσει με ιδία μέσα τις φυσικές καταστροφές. Στη Γερμανία από τις φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν πρόσφατα το 80% καλύφθηκε από την ιδιωτική ασφάλιση και στη Φλόριντα το 87%. Πρέπει να υπάρξουν σε αυτόν τον τομέα φοροελαφρύνσεις. Το μέτρο της έκπτωσης 10% στον ΕΝΦΙΑ είναι πολύ σημαντικό αλλά το 30% θα παρείχε μεγαλύτερο όφελος. Και στους άλλους τομείς όπως η υγεία και το συνταξιοδοτικό οι φοροελαφρύνσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Επιπρόσθετα η κυβέρνηση θα πρέπει να δει και το ζήτημα των 20 υποχρεωτικές ασφαλίσεων που έχουν ψηφιστεί από τη βουλή”. Ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε επίσης στο πολύπλευρο έργο στο ΕΕΑ όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες και ειδικότερα τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, κάνοντας λόγό τόσο για τις παρεμβάσεις του επιμελητηρίου σε θέματα το νέο φορολογικό αλλά και τη θεσμοθέτηση κινήτρων και φοροελεφρύνσεων για τον κλάδο, καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης και στήριξης της επιχειρηματικότητας από το επιμελητήριο.

Οι νικητές των Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2023

Σε 6+1 κατηγορίες διακρίθηκαν, βάσει ανάλυσης δεδομένων και κριτηρίων αξιολόγησης, οι εταιρείες που διαφοροποιήθηκαν στον κλάδο λόγω της επιχειρηματικής τους πρακτικής και κουλτούρας. Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης”, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε με την Κριτική Επιτροπή των Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» την οποία στελέχωσαν οι: 

  • Άλκηστις Χριστοφίλου – Πρόεδρος Επιτροπής – (Partner στη Δικηγορική εταιρεία Ρόκας)
  • Ανδρέας Βασιλείου (Ex President & CEO MetLife Central & Eastern Europe)
  • Δούκας Παλαιολόγος (Ex President & CEO ΕλληνοΒρετανική, Alpha Insurance & Εθνική Ασφαλιστική)
  • Γιώργος Κώτσαλος (Ex CEO Interamerican)
  • Ιωάννης Παντελίδης (Partner στην PD Law Offices)
  • Ευγενία Τζώρτζη (Δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
  • Μαίριλυ Μητροπούλου (Senior App Growth Manager, Google Customer Solutions)

1η Κατηγορία: Business Development

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  • 1ο βραβείο: Be.Brokers
  • 2ο βραβείο: Insurancemarket
  • 3ο βραβείο: Sofos Insurance Agency

ΜΕΣΙΤΕΣ

  • 1ο βραβείο: HOWDEN
  • 2ο βραβείο: KARAVIAS
  • 3ο βραβείο: NAK

2η Κατηγορία Digital Orientation

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  • 1ο βραβείο: INSURANCEMARKET
  • 2ο βραβείο: SOFOS INSURANCE
  • 3ο βραβείο: APOLLON

ΜΕΣΙΤΕΣ

  • 1ο βραβείο: INFOMAX
  • 2ο βραβείο: HOWDEN
  • 3ο βραβείο: KARAVIAS

3η Κατηγορία Sustainability Strategy

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  • 1ο βραβείο: MAXIMA
  • 2ο βραβείο: SOFOS INSURANCE
  • 3ο βραβείο: INSURANCEMARKET

ΜΕΣΙΤΕΣ

  • 1ο βραβείο: HOWDEN
  • 2ο βραβείο: INFOMAX

4η Κατηγορία Customer Centricity

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  • 1ο βραβείο: APOLLON
  • 2ο βραβείο: INSURANCEMARKET
  • 3ο βραβείο: FEELSAFE

ΜΕΣΙΤΕΣ

  • 1ο βραβείο: HOWDEN
  • 2ο βραβείο: INFOMAX

5η Κατηγορία High Quality

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  • 1ο βραβείο: INSURANCEMARKET
  • 2ο βραβείο: BROKERS UNION
  • 3ο βραβείο: FEELSAFE

ΜΕΣΙΤΕΣ

  • 1ο βραβείο: KARAVIAS
  • 2ο βραβείο: HOWDEN
  • 3ο βραβείο: NAK

6η Κατηγορία Disruptive Innovation

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  • 1ο βραβείο: SOFOS INSURANCE
  • 2ο βραβείο: INSURANCEMARKET
  • 3ο βραβείο: APOLLON

ΜΕΣΙΤΕΣ

  • 1ο βραβείο: CROMAR
  • 2ο βραβείο: DESIGNIA
  • 3ο βραβείο: KARAVIAS

7η Ειδική Κατηγορία: Overall Performance

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  • 1ο βραβείο: INSURANCEMARKET

ΜΕΣΙΤΕΣ

  • 1ο βραβείο: HOWDEN

Ν. Μακρόπουλος: Οι φυσικές καταστροφές και οι επιπτώσεις στα αντασφάλιστρα

Στην κλιματική αλλαγή και τις ανανεώσεις των αντασφαλιστικών συμβάσεων για το 2024 αναφέρθηκε ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική.

Όπως είπε “η συχνότητα και η σφοδρότητα των φυσικών καταστροφών και στη χώρα μας, ιδιαίτερα λόγω των πλημμυρών αλλά και των πυρκαγιών, δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης. Λόγω ακριβώς αυτού του παγκόσμιου συναγερμού και των αλλαγών που έρχονται σε όλο τον κόσμο και, κατά συνέπεια και στην Ελλάδα, διαπίστωσα τον φοβερό αντίκτυπο τον οποίο έχει στις ασφαλιστικές εταιρείες η μεγάλη κρίση που διανύουμε, αυτή της κλιματικής αλλαγής. Η αντασφαλιστική αγορά έχει πιεστεί πάρα πολύ. Η αύξηση του πληθωρισμού, η ανατίμηση των πρώτων υλών, η δυσκολία ανεύρεσης retrocession κάλυψης από τους αντασφαλιστές, οι μεγάλες καταστροφικές ζημιές που καλούνται να πληρώσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω της κλιματικής αλλαγής, αναγκάζουν τις εταιρείες να αλλάξουν την στρατηγική τους για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις αλλεπάλληλες νέες προκλήσεις. Η Swiss Re προβλέπει ότι οι ασφαλισμένες ζημίες από φυσικές καταστροφές πρόκειται να ξεπεράσουν τα 100 δις. το 2023. Το αποτέλεσμα από όλα αυτά, είναι να έχουν δημιουργηθεί στην αγορά συνθήκες hard market, γεγονός που οδηγεί στις ανανεώσεις του Δεκεμβρίου να έχουμε μεγάλη αύξηση ασφαλίστρων στον κλάδο Περιουσίας, στους Καταστροφικούς Κινδύνους, καθώς βλέπουμε μεγάλες αντασφαλιστικές εταιρείες να αποχωρούν από ζημιογόνους κλάδους με αποτέλεσμα να μειώνεται το capacity της αγοράς και οι εταιρείες που θα παραμείνουν στην αγορά να αυξάνουν σημαντικά τα ασφάλιστρα και τις απαλλαγές”.

Π. Κασκαρέλης: Η ασφαλιστική αγορά διαθέτει τεχνογνωσία για να αποτελέσει έναν αξιόπιστο σύμμαχο του κράτους

Στο ζήτημα των φυσικών καταστροφών και το “έλλειμμα” στην προστασία αναφέρθηκε ο Παύλος Κασκαρέλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης. Όπως είπε “το μέγεθος και η ισχύς που έπληξαν τη χώρα μας, έκανε όλους μας να συνειδητοποιήσουμε πόσο ευάλωτοι είμαστε στις αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Η ασφαλιστική αγορά ανταποκρίθηκε με ταχύτητα στην αποστολή της, ωστόσο, αυτό που δυστυχώς διαπιστώσαμε, για άλλη μια φορά, είναι το έλλειμα προστασίας των Ελλήνων. Τη στιγμή που η χώρα μας παρουσιάζει υψηλή επικινδυνότητα και στις τρεις σημαντικές κατηγορίες φυσικών κινδύνων – πλημμύρα, πυρκαγιά και σεισμό – μόνο ένα μικρό ποσοστό είναι ασφαλισμένο. Η ασφαλιστική αγορά μας , με ένα ισχυρό πλαίσιο διαφάνειας, με συνολικά κεφάλαια 3,5 δις και έναν από τους υψηλότερους δείκτες φερεγγυότητας στην Ευρώπη, διαθέτει αξιοπιστία, διαθέτει τεχνογνωσία για να αποτελέσει έναν αξιόπιστο σύμμαχο του κράτους. Για πρώτη φορά λοιπόν η συζήτηση άνοιξε και η κυβέρνηση κάνει λόγο για φορολογικά κίνητρα και την καθιέρωση υποχρεωτικής ασφάλισης έναντι των φυσικών καταστροφών. Από την πλευρά της πολιτείας η εισαγωγή της υποχρεωτικότητας είναι ο τρόπος για να καταστεί βιώσιμο το σύστημα ανάκαμψης καθώς το κόστος αποκατάστασης από τέτοια γεγονότα βαρύνει κατά κύριο λόγο τον κρατικό προϋπολογισμό. Εμείς θεωρούμε ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ουσιαστικά όμως δεν το βλέπουμε ως «υποχρεωτική» ασφάλιση», αλλά ως μια ευκαιρία να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες τη δυνατότητα να προστατέψουν την περιουσία τους”.

Τιμητική Βράβευση “Φίλιππος Μωράκης”

Στον κ. Μελά Κ. Γιαννιώτη, επιχειρηματία, ιδρυτή του Ομίλου Επιχειρήσεων Ιντερσαλόνικα, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο “Φίλιππος Μωράκης” για την πολυετή συνεισφορά του στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Διακεκριμένοι Χορηγοί της εκδήλωσης: Allianz, Βιοϊατρική, Eurolife FFH, ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, Ιντερσαλόνικα

Χορηγοί της εκδήλωσης: affidea, ARAG, Ατλαντική Ένωση, CARGLASS, DATAWISE, ERGO, Groupama, Hellas Direct, Interamerican, Υδρόγειος Ασφαλιστική

Tags: Be BrokersBROKERS UNIONFMIA23Howdeninsurance awardsinsurancemarket.grSofos Insurance Agency A.E.
250417hdionlinebannergreek1728x90gif

Related Posts

Ορόσημο για την Hellas Direct: Με €20 εκατ. ομόλογο Tier 2 μπήκε στην αγορά Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Κύπρου
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ορόσημο για την Hellas Direct: Με €20 εκατ. ομόλογο Tier 2 μπήκε στην αγορά Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Κύπρου

by Insurancedaily editorial team
Jun 10, 2025
Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση ασφαλιστικών πρακτόρων του ΕΕΑ (video)
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση ασφαλιστικών πρακτόρων του ΕΕΑ (video)

by Insurancedaily editorial team
Jun 10, 2025
Η γλωσσική σαλάτα ως ένδειξη διανοητικής δίαιτας 
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η γλωσσική σαλάτα ως ένδειξη διανοητικής δίαιτας 

by Insurancedaily editorial team
Jun 10, 2025
Α. Μουρατίδου: «Χτίζουμε ασφαλιστική συνείδηση με ψηφιακά εργαλεία»
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Α. Μουρατίδου: «Χτίζουμε ασφαλιστική συνείδηση με ψηφιακά εργαλεία»

by Insurancedaily editorial team
Jun 10, 2025
Στις φυσικές καταστροφές οι ασφαλιστικές έχουν τα εργαλεία να συμβάλλουν σημαντικά στην απορρόφηση του ρίσκου
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στις φυσικές καταστροφές οι ασφαλιστικές έχουν τα εργαλεία να συμβάλλουν σημαντικά στην απορρόφηση του ρίσκου

by Insurancedaily editorial team
Jun 6, 2025 - Updated on Jun 10, 2025
A. Alabaster: Η ασφάλιση υποστηρίζει την ανθεκτικότητα, αλλά δεν την υποκαθιστά
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

A. Alabaster: Η ασφάλιση υποστηρίζει την ανθεκτικότητα, αλλά δεν την υποκαθιστά

by Insurancedaily editorial team
Jun 6, 2025 - Updated on Jun 10, 2025
H πλειονότητα των οφειλετών εκτός της ρύθμισης των 36 ή 72 δόσεων
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Παρέμβαση ΕΕΑ για αυξήσεις στα μισθώματα από εταιρείες leasing

by Insurancedaily editorial team
Jun 6, 2025
Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

by Insurancedaily editorial team
Jun 6, 2025
Επανεκλογή του Σπ. Μπαρκούζου  στο ΔΣ της AMICE
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επανεκλογή του Σπ. Μπαρκούζου στο ΔΣ της AMICE

by Insurancedaily editorial team
Jun 6, 2025

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
300x250-4gif
banner-250-300-2024png
banner-300x250-gif

TOP#5 Insurancedaily

    Εγγραφή στο Newsletter

    +12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

    Facebook Instagram Youtube
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Όροι χρήσης
    • Προστασία προσωπικών δεδομένων
    • Cookies
    • Πληροφορίες
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    © MORAX MEDIA Α.Ε.

    Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

    Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

    • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
    • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
    • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
    • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
    • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
    • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
    • Email: info@insurancedaily.gr, Tηλ: +30 210 9594121

    Add New Playlist

    No Result
    View All Result
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ

    © 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΜΕΛΕΤΕΣ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΚΕ