Όμιλος AXA: Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν 4% το 1ο τρίμηνο του 2020
Ασφαλιστικές Εταιρείες
Αγγελίες
Video
Insurancedaily | Ασφαλιστικά Νέα
  • #insurancetips
  • #statistics2022
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Ασφάλιση Υγείας
  • Ασφάλιση Κατοικίας
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • MARKETING & SALES
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ
Insurancedaily.gr
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Ασφάλιση Υγείας
  • Ασφάλιση Κατοικίας
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • MARKETING & SALES
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Insurancedaily.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
minetta-auto62020gif

Όμιλος AXA: Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν 4% το 1ο τρίμηνο του 2020

Σταθερός Δείκτης Φερεγγυότητα ΙΙ 182%, όπως στις 31 Μαρτίου 2020.

Insurancedaily editorial team Insurancedaily editorial team •
06/05/2020
• Διεθνείς Ειδήσεις
1 min
Buberl-AXA
Share on Facebook

«Ο Όμιλος εμφάνισε καλή απόδοση το πρώτο τρίμηνο του 2020», δήλωσε ο Thomas Buberl, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΧΑ.

«Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4%, παρουσιάζοντας, για άλλη μια φορά, ανάπτυξη σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και τις γεωγραφικές περιοχές, γεγονός που βασίζεται κυρίως σε ένα ισχυρό περιβάλλον τιμολόγησης Εμπορικών Κινδύνων Γενικών Ασφαλίσεων.»

«Ο ισολογισμός της AXA παραμένει ανθεκτικός σε αυτές τις ευμετάβλητες συνθήκες της αγοράς, με τον Δείκτη Φερεγγυότητας ΙΙ να βρίσκεται στο 182%. Παράλληλα, μετά την αποπληρωμή του χρέους μειωμένης εξασφάλισης 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο, ο δείκτης δανειακής εξάρτησης της AXA μειώθηκε κάτω από το 28%.»

«Η κρίση του Covid-19 δημιούργησε πρωτοφανείς προκλήσεις στην υγεία, την οικονομία και τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Προτεραιότητά μας στην AXA ήταν να προστατεύσουμε την ασφάλεια των 160.000 εργαζομένων και συνεργατών μας και να τους επιτρέψουμε, όπως ακριβώς και στους διαμεσολαβητές μας, να συνεχίσουν να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες στους 108 εκατομμύρια πελάτες μας. Επιπλέον, λάβαμε έκτακτα μέτρα για να βοηθήσουμε τους ασφαλισμένους μας που πλήττονται περισσότερο, ιδιαίτερα τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.»

«Η AXA αξιοποίησε, επίσης, τα ιατρικά της δίκτυα και τις υπηρεσίες συμβουλευτικής εξ αποστάσεως για τους πελάτες της, προσφέροντας, ταυτόχρονα, ιατρική υποστήριξη στις χώρες όπου δραστηριοποιείται. Συνεισφέραμε σε ταμεία αλληλεγγύης για τη στήριξη των επαγγελματιών του τομέα υγείας, της έρευνας, των επιχειρήσεων που πλήττονται και της οικονομικής ανάκαμψης. Τέλος, η ΑΧΑ ξεκίνησε το διάλογο με τον ασφαλιστικό κλάδο και με τις δημόσιες αρχές με στόχο τη βελτίωση της ασφάλισης των κινδύνων υγείας στο μέλλον.»

«Παρότι οι καταγεγραμμένες αποζημιώσεις Μαρτίου, που σχετίζονται με τον Covid-19, ήταν περιορισμένες και οι συνέπειες της κρίσης δεν μπορούν, σε αυτό το στάδιο, να αποτυπωθούν με ακρίβεια, πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις με σημαντικό αντίκτυπο στα κέρδη μας το 2020.»

«Είμαστε σίγουροι για τη στρατηγική μας και την υλοποίησή της, ενώ η ανάγκη για ενισχυμένη ασφαλιστική κάλυψη στους κύριους τομείς δραστηριότητάς μας επιβεβαιώνει τις προοπτικές ανάπτυξής μας μετά την κρίση. Θα ήθελα, ιδιαίτερα, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες της AXA για την ακλόνητη δέσμευσή τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης και για την υποστήριξή τους, την ίδια στιγμή που προετοιμαζόμαστε για μία ασφαλή και σταδιακή έξοδο από την περίοδο του παγκόσμιου αποκλεισμού.»

Σύνολο Εσόδων ανά Τομέα Δραστηριότητας (σε εκατομμύρια ευρώ, εκτός αν γίνεται διαφορετική αναφορά)

 

AXA

Ετικέτες: AXA
new-cover-insurancegif

Διαβάστε Επίσης Posts

Shareholders pose for a picture with a Geico mascot at the Berkshire Hathaway annual shareholder's meeting on April 30, 2022, in Omaha, Nebraska. This is the first time the annual shareholders event has been held since 2019 due to the COVID-19 pandemic. (Scott Olson/Getty Images/TNS)
Διεθνείς Ειδήσεις

Αντιμέτωπη με ομαδική αγωγή για “μειωμένες” αποζημιώσεις η GEICO

Mar 30, 2023
Διεθνείς Ειδήσεις

Αποζημίωση 6,3 εκατ. ζητά ασφαλίστρια για σεξιστική συμπεριφορά

Mar 30, 2023
Διεθνείς Ειδήσεις

Επιστρατεύουν τον S. Ermotti στην UBS για την εξαγορά της Credit Suisse

Mar 30, 2023
fits
Διεθνείς Ειδήσεις

Η Fitch υποβαθμίζει τη Euroins Romania σε «CC» IFS

Mar 29, 2023
Διεθνείς Ειδήσεις

Hyundai & Kia ανακαλούν 570.000 οχήματα λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Mar 28, 2023
Διεθνείς Ειδήσεις

Τον Ιούνιο στο Παρίσι θα διοργανωθεί το συνέδριο της Insurance Europe

Mar 27, 2023

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =

groupamaathinaiko90yearsgif
sofos-new-22021gif

TOP#5 Insurancedaily

  • Ασφαλισμένο το γνωστό εστιατόριο που κάηκε στη Ν. Σμύρνη

    568 shares
    Share 227 Tweet 142
  • Σε πρόγραμμα ψηφιοποίησης του ΕΣΠΑ η διαμεσολάβηση

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Εθνική Ασφαλιστική: Δωρεάν εξετάσεις έως 200 ευρώ στα επείγοντα νοσοκομείων του HHG

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • «Παρεξηγήσιμη» η προφορική εντολή ασφάλισης

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Τ. Χατζηθεοδοσίου: Στρατηγική τριών κινήσεων από την Mega Brokers

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • SITEMAP
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Call us: +30 210 9594121
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  • Ασφάλιση Υγείας
  • Ασφάλιση Κατοικίας
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • MARKETING & SALES
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist