ΥΓΕΙΑ

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Εβδομάδες Προληπτικού Ελέγχου Τραχήλου Μήτρας & Ωοθηκών

vioiatriki ktirio

vioiatriki ktirioΜε αφορμή την Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας, ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει και φέτος σε κάθε γυναίκα, τη δυνατότητα πραγματοποίησης Προληπτικού Ελέγχου Τραχήλου Μήτρας και Ωοθηκών σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για την περίοδο 30 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου 2015.

Συγκεκριμένα, στις μονάδες Βιοϊατρική και τις Βιοκλινικές στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, θα παρέχονται τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων:

Πακέτο Α

Τεστ ΠΑΠ

Υπερηχογράφημα Μήτρας & Ωοθηκών

Μέτρηση Καρκινικού Αντιγόνου Δείκτης Ca-125

Προνομιακή Τιμή: 25 €

Πακέτο Β – Διπλός Έλεγχος

Τεστ ΠΑΠ υγρής κυτταρολογίας

Υπερηχογράφημα Μήτρας & Ωοθηκών

Μέτρηση Καρκινικού Αντιγόνου Δείκτης Ca-125

Μοριακή Ανίχνευση & Τυποποίηση του ιού HPV

Προνομιακή Τιμή: 50 €

Γενετικός Έλεγχος Μαστού & Ωοθηκών

BRACA1-2 NGS

Σε ιδιαίτερα Προνομιακή Τιμή: 620€

Οι εξετάσεις Τεστ ΠΑΠ, Δείκτης Ca-125 και Μοριακού Ελέγχου HPV γίνονται με σχετικά απλή διαδικασία (λήψη κολπικού, εξω- & ενδο-τραχηλικού επιχρίσματος και απλή αιμοληψία) και δεν χρειάζονται ραντεβού. Απαιτείται μόνο προγραμματισμός του υπερηχογραφήματος, ο οποίος μπορεί να γίνει καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για εξετάσεις που θα γίνουν μεταξύ 30 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου 2015.

Επιπρόσθετα, το διάστημα από 30 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2015, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν τα παρακάτω πακέτα ελέγχου σε πολύ προσιτές τιμές:

Ελέγχου Μαστού – Ψηφιακή Μαστογραφία: 35 €

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας (με τη μέθοδο DXA): 35 €

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας + Μυικής Μάζας + Κατανομής σωματικού βάρους (με τη μέθοδο DXA): 40 €

Με την κοινωνική αυτή δράση, ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διευκολύνει την πρόσβαση ενός ευρύτερου γυναικείου κοινού σε απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις ποιότητας, προωθώντας έτσι ενεργά την ιδέα της Προληπτικής Ιατρικής.

Ο προγραμματισμός των εξετάσεων μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. Πληροφορίες για τη Δράση στα τηλέφωνα 210 69 66 100 για την Αθήνα και 2310 459 660 για την Θεσσαλονίκη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Εβδομάδες Προληπτικού Ελέγχου Τραχήλου Μήτρας & Ωοθηκών! https://www.insurancedaily.gr/omilos-viiatriki-evdomades-prolipt/