Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Ετήσιο πρόγραμμα ιατρικών επισκέψεων & διαγνωστικών εξετάσεων με 10 ευρώ!


Omilos YgeiaΣτο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, 7 Απριλίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, για 2η συνεχόμενη χρονιά,  προσφέρει το ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων «1 χρόνο υγεία» στη συμβολική τιμή των 10€ για ενήλικες και 10€ για παιδιά.

Το πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mitera.hospital, www.facebook.com/HygeiaHospital, από την Τετάρτη 1 Απριλίου έως την Παρασκευή 10 Απριλίου 2015.

Το πρόγραμμα «1 χρόνο υγεία» για ενήλικες παρέχει απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε 29 ειδικότητες στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσοκομείων, έκπτωση έως και 70% σε διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις και χρήση τηλεφωνικού κέντρου για πληροφορίες και ραντεβού όλο το 24ωρο.

Για τα παιδιά, το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά σε παιδίατρο και παιδοχειρουργό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, έκπτωση 20% για προγραμματισμένα ραντεβού σε όλες τις υπο- ειδικότητες της παιδιατρικής και έκπτωση έως και 70% για διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Ετήσιο πρόγραμμα ιατρικών επισκέψεων & διαγνωστικών εξετάσεων με 10 ευρώ!! https://www.insurancedaily.gr/omilos-ygia-etisio-programma-iatrik/