
Σχέδιο για την συγκράτηση των αυξήσεων στα ασφάλιστρα υγείας επεξεργάζεται η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία. Αυτό ανέφερε κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών και σχετικό ερώτημα που του έγινε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.
Ειδικότερα ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως εδώ και μήνες υπάρχει σε εξέλιξη διεργασία και αναμένεται σύντομα να υπάρξει στο συγκεκριμένο πεδίο παρέμβαση. “Είναι δεδομένο ότι υπάρχει το συγκεριμένο ζήτημα που όλοι το εντοπίζουμε” είπε ο εκπρόσωπος.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα και η ΕΑΕΕ τονίζοντας ότι “η δημόσια συζήτηση, η οποία εξαντλείται στις ασφαλιστικές εταιρίες χωρίς να λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος της ασφάλισης δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα” καθώς και ότι είναι ανοιχτή να συζητήσει με την Πολιτεία, την Εποπτική αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος) και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξεύρεση λύσεων στο σημαντικό αυτό θέμα το οποίο επηρεάζει τους ασφαλισμένους.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Deal της Εθνικής Ασφαλιστικής για την πώληση τριών ακινήτων ύψους 38,645 εκατ. ευρώ

Τα κέρδη που αναμένονται από το deal CrediaBank - Ευρώπη

Φυσικές καταστροφές: 4πλάσιο το κενό προστασίας στην Ελλάδα

H ιδιωτική ασφάλιση μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας

Συγχώνευση με απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την Credia

Insurancemarket: Θέση Account Executive Insurance PRO

Επίσκεψη του προέδρου της Reale στην Υδρόγειο Ασφαλιστική
















