Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Παραλειπόμενα από τις Βραβεύσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής


Το γεγονός ότι ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής Γιώργος Φουφόπουλος κερδίζει την πρώτη θέση στην Εταιρεία του επί τέσσερα συνεχή χρόνια μάλλον πέρασε απαρατήρητο… από πολλούς!Επιτρέψτε μας να σχολιάσουμε ότι στη δουλειά μας οι πρωτιές, αν δεν έχουν κάποια πορεία, δε μετράνε τόσο όσο μετράνε οι συνεχιζόμενες πρωτιές ή άλλες διακρίσεις.

Ο κλάδος μας τα τελευταία 40 χρόνια έχει δημιουργήσει πολλούς Ασφαλιστές «ρουκέτες», των οποίων η Νέα Παραγωγή έσπαγε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, τους βραβεύαμε στα συνέδρια, εν μέσω δακρύων και συγκινήσεων, και τους παρουσιάζαμε ως παραδείγματα προς μίμηση, για να ζήσουμε μετά από ένα ή δύο χρόνια την ίδια κάθετη πορεία της «ρουκέτας», αυτή τη φορά όμως όχι προς τον ουρανό, αλλά προς τη γη… και να γινόμαστε μάρτυρες της συντριβής του βραβευόμενου με όλα όσα συνεπάγεται μια παρόμοια περίπτωση – στεναχώριες, καβγάδες, ακυρώσεις κ.ο.κ.
Οι περιπτώσεις κατά Εταιρεία είναι άφθονες, αλλά ποτέ δε μας παραδειγμάτισαν για να φροντίσουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας.

Έτσι, λοιπόν, όταν ένας Ασφαλιστής που ασχολείται με την Ανάπτυξη Νέων Ασφαλιστικών Συμβούλων διακρίνεται, τη μια χρονιά μετά την άλλη, μερικές φορές χωρίς καν τη συμπαράσταση της Εταιρείας του, η Αναγνώρισή του πρέπει να είναι Γενικευμένη και Καθολική.

Το «Insurance Daily», επομένως, συγχαίρει ιδιαίτερα τον Επιθεωρητή Γιώργο Φουφόπουλο, γιατί για τέσσερα συνεχή χρόνια κέρδισε την πρωτιά με πολύ δύσκολους αντιπάλους.
Αυτό που μετράει στη δουλειά μας είναι η «Σταθερότητα» και η αύξηση της «Παραγωγής» των Παραγωγών, είτε είναι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι είτε είναι Μάνατζερ, καθώς και η «Παραγωγικότητά» τους. Και σε αυτόν τον τομέα η Επιθεώρηση του Γ. Φουφόπουλου κέρδισε την πρωτιά, γιατί βγήκε πρώτος και σε Διατηρησιμότητα! Πολύ σπάνια οι πρώτοι διακρίνονται και στο ποσοστό της Διατηρησιμότητας των συμβολαίων τους.

Ο Επιθεωρητής Παναγιώτης Γλεντής, για παράδειγμα, που κέρδισε τη δεύτερη θέση για τα αποτελέσματα του 2008, είναι ένας «εκ Φύσεως Ηγέτης», ο οποίος, όχι μόνο διαπρέπει εδώ και 27 σχεδόν χρόνια στην κορυφή των Συνεργατών της Εθνικής, αλλά το όνομά του έχει γράψει ιστορία! Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Παναγιώτης Γλεντής είναι αυτός που στην κυριολεξία ξεκίνησε τον κλάδο Ζωής στην Εθνική, όταν το 1982 έκανε τη μετεγγραφή του από την Interamerican. Σημειώνουμε ότι η Επιθεώρηση του Π. Γλεντή υπήρξε το μεγαλύτερο… φυτώριο Παραγωγής Διευθυντών Γραφείων της Εταιρείας, έχοντας δημιουργήσει στο ενεργητικό του… 35 Νέα Γραφεία Ζωής!

Αλλά και από τη Βόρεια Ελλάδα έχουμε σημαντικές διακρίσεις. Ένας άλλος «εκ Φύσεως Ηγέτης», ο Βασίλης Καραθάνος, κέρδισε την τρίτη θέση σε Νέα Παραγωγή Ζημιών και διακρίθηκε και για τη Διατηρησιμότητά του, ως τέταρτος στη σειρά.
Δεν μπορούμε να μη συγχαρούμε επίσης τον Επιθεωρητή Πωλήσεων της Εθνικής Παναγιώτη Αρμπουνιώτη, ο οποίος βραβεύτηκε ως τρίτος για τη Νέα Παραγωγή του το 2008, ο οποίος με το χαρακτηριστικό Low Profile που τον διακρίνει έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από τους συνεργάτες του και από τα στελέχη της Εταιρείας.

Το νέο ανερχόμενο Αστέρι της Εθνικής ακούει στο όνομα Χρήστος Χρυσολόγου, είναι Επιθεωρητής και κέρδισε την τρίτη θέση σε Διατηρησιμότητα στον Κλάδο Ζημιών. Είναι από τους Επιθεωρητές που κάνουν αυτό που λένε οι Αμερικάνοι: «He Always does the Right Thing». Κάνει πάντα τις σωστές κινήσεις.

Αυτούς και άλλους πολλούς αξιόλογους συνεργάτες έχει η Εθνική γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που έσπασε όλα τα ρεκόρ σε Νέα Παραγωγή το 2008 και ξεχώρισε στην Αγορά.
Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ηγεσία της Εθνικής έδωσε το σύνθημα και πρόσφερε και τους Πόρους, την Εμψύχωση και τη στήριξη του Δικτύου, για να πετύχει τα γνωστά αποτελέσματα. Η Ομάδα της Διοίκησης της Εθνικής, με επικεφαλής τον CEO Δούκα Παλαιολόγου και τους δύο Γενικούς Σπύρο Λευθεριώτη και Τάσο Παγώνη, μαζί με τον ακούραστο Κώστα Ταραβίρα, στην κυριολεξία όργωσε την Ελλάδα, χωρίς να μετράμε τις ατελείωτες ώρες Εργασίας που επένδυσαν για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις με Νέα Προϊόντα, στήριξη, κίνητρα και κυρίως Ανθρωπιά προς τους μαχόμενους Συνεργάτες τους.

Ευχόμαστε και του χρόνου να κατακτήσετε νέα ύψη και να λύσετε μόνιμα τα χρόνια προβλήματα που συννεφιάζουν το Μέλλον αυτής της Ιστορικής Εταιρείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Παραλειπόμενα από τις Βραβεύσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής! https://www.insurancedaily.gr/paralipomena-apo-tis-vravefsis-tis/