Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ποια είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση Αποστολίδη στη MetLife


Γύρισε σελίδα, σήμερα, η MetLife στην Ελλάδα, με τον CEO Δημήτρη Μαζαράκη να παραδίδει τη «σκυτάλη» της ηγεσίας στον κ. Κυριάκο Αποστολίδη.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Η παράδοση – παραλαβή των αρμοδιοτήτων έγινε στις 11:00 το πρωί στα κεντρικά γραφεία της MetLife, όπου ο νέος CEO είχε μια πρώτη συνάντηση, μια συνάντηση γνωριμίας με τα στελέχη της εταιρείας, αλλά και την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί τους κάποιες πρώτες σκέψεις του για τη στρατηγική την οποία σχεδιάζει να ακολουθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ID, o κ. Αποστολίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι στις προθέσεις του είναι να εξορθολογήσει μια σειρά από διαδικασίες, με στόχο την αυτοματοποίησή τους και απώτερο σκοπό την εξασφάλιση περισσότερου παραγωγικού χρόνου για τις πωλήσεις.

Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι σε δεύτερο χρόνο θα επανέλθει με συγκεκριμένη πρόταση, την οποία θα συζητήσει με τα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημ. Μαζαράκης, παραδίδοντας, φορτισμένος συγκινησιακά, τις αρμοδιότητές του στον κ. Κυρ. Αποστολίδη, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη στήριξη που του παρείχαν ως CEO στη MetLife, δήλωσε ότι οι αλλαγές που δρομολογούνται στο group γίνονται για καλό, και τόνισε ότι η αναβάθμισή του ως επικεφαλής της περιοχής EMEA για τις χώρες του «Κόλπου» (Gulf) αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία στην επαγγελματική του καριέρα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ποια είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση Αποστολίδη στη MetLife! https://www.insurancedaily.gr/pia-ine-proti-episimi-topothetisi-apostolidi-sti-metlife/