Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Οι πιο απίστευτες αποζημιώσεις κατοικίδιων


Από το ινδικό χοιρίδιο και τα κουνέλια μέχρι ζώα που ανήκουν στην οικογένεια των αρπακτικών ή των ερπετών, οι άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις επιλογές που κάνουν σε δίποδους ή τετράποδους φίλους. Συνήθως σε είδη που συναντάμε πιο σπάνια σαν ζώα συντροφιάς ο λογαριασμός ενός κτηνιάτρου είναι πολύ ανεβασμένος από ότι συνήθως. Ας δούμε μερικές από τις πιο περίεργες αποζημιώσεις στη Βρετανία:

 

Επίθεση σε χάλκινη χελώνα: Η επίθεση ενός σκύλου στη χελώνα οδήγησε σε νοσηλεία του ζώου που κόστισε 604 λίρες

Ο γενειοφόρος δράκος με την ουρική αρθρίτιδα: Η αρθρίτιδα δεν είναι ασθένεια μόνο των ανθρώπων αλλά και άλλων θηλαστικών από ότι φαίνεται. Η θεραπεία του κόστισε 585 λίρες

Το δυσκοίλιο κουνέλι: Ο τυμπανισμός ενός κουνελιού που οφείλεται στη λανθασμένη του διατροφή στην πόλη κόστισε θεραπεία 426 λιρών στον κτηνίατρο.

To tokay gecko που έφαγε αυτό που δεν έπρεπε: Ασιατικής καταγωγής σάυρα με μήκος 35 εκατοστών έφαγε κατά λάθος ένα ψεύτικο φυτό. Η εγχείρηση που ακολούθησε για να αφαιρεθεί το πλαστικό κόστισε 520 λίρες.

Το Grand Cayman Iguana με το πόδι “αθλητή”: 676 λίρες κόστισε η θεραπεία ενός μπλε ιγκουάνα που διαγνώσθηκε με μύκητες στο πόδι και έπρεπε να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία.

Πονόδοντος σε ινδικό χοιρίδιο: 1.579 λίρες κόστισε το πρόβλημα δοντιού του ινδικού χοιριδίου που δεν μπορούσε να φάει και είχε χάσει βάρος.

Ο πύθωνας που χρειάστηκε ενδοσκόπηση: ένας πύθωνας που έγινε ανορεξικός και χρειάστηκε ενδοσκόπηση η ασφαλιστική πλήρωσε 1.000 λίρες\

Μινι κουνέλι με πονόδοντο: Με δόντια που μεγαλώνουν παραπάνω από το φυσιολογικό ένα κουνέλι χρειάστηκε να κάνει για πολυ καιρό θεραπςία για την οποία η αποζημίωση έφτασε τις 1.291 λίρες

Σαύρα tegu με καρκίνο: Μία σαύρα που η καταγωγή του είδους της προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική διαγνώστηκε με λέμφωμα και δύο όγκους. Η επέμβαση για την αφαίρεςση τους κόστισε 1.000 λίρες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι πιο απίστευτες αποζημιώσεις κατοικίδιων! https://www.insurancedaily.gr/pio-apisteftes-apozimiosis-katikidion/