Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΠΟΑΔ: Συνεδρίαση ΔΣ και κοπή πίτας

ΠΟΑΔ

Την Παρασκευή 17/1/2020 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Κατά την συνεδρίαση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Κλάδο, κατατέθηκαν προτάσεις και τέθηκαν οι πρώτοι στόχοι για την νέα διοικητική περίοδο που μόλις ξεκίνησε.

Μεταξύ των βασικών στόχων της νέας διοίκησης αναδείχθηκαν οι εξής:

  • Η περαιτέρω διεύρυνση και ενδυνάμωση της ΠΟΑΔ μέσω της εγγραφής σε αυτήν, των Συλλόγων που δεν έχουν ακόμα ενταχθεί στο Δευτεροβάθμιο θεσμικό όργανο του Κλάδου μας.
  • Η παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για την δημιουργία Συλλογικών Πρωτοβάθμιων Σωματείων, σε περιοχές που αυτά δεν υπάρχουν ή βρίσκονται υπό σύσταση.
  • Η συστηματική και συνεχής προσπάθεια δημιουργίας συνεργιών με Θεσμικούς Φορείς όπως Επιμελητήρια, Συνομοσπονδίες, Εποπτική Αρχή κ.α. με σκοπό πάντα την καλύτερη προβολή των θέσεων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και την επίλυση θεμάτων που την απασχολούν.

Με το πέρας της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Μιχαλόπουλος Παναγιώτης, έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δ.Σ. ευχόμενος σε όλους τους συναδέλφους και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους.

Για την ιστορία, το φλουρί έτυχε στο κομμάτι του Χριστού…


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΠΟΑΔ: Συνεδρίαση ΔΣ και κοπή πίτας! https://www.insurancedaily.gr/poad-synedriasi-ds-kai-kopi-pitas/