Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πώληση θυγατρικής εταιρείας του ομίλου της ERGO στη Ρωσία


Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη βελτιστοποίηση του χαρτοφυλακίου του ο όμιλος της ERGO ανακοίνωσε ότι πουλάει μία θυγατρική του εταιρεία που δραστηριοποιείται στις γενικές ασφαλίσεις και έχει σαν έδρα τη Μόσχα.

Η θυγατρική που πλέον περνάει κατά 100% στην RESO Garantia παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες στους κλάδους ατυχήματος, περιουσίας, ταξιδιού, αυτοκινήτου, υγείας κλπ.

“Στην RESO-Garantia βρήκαμε έναν επενδυτή που έχει ένα εντυπωσιακό και αποδεδειγμένο ιστορικό στην ρωσική ασφαλιστική αγορά “, τονίζει ο Αλέξανδρος Άνκελ, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO International AG. Και προσθέτει “Χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα υποκαταστημάτων στη Ρωσία με περισσότερα από 900 καταστήματα και γραφεία πωλήσεων, η RESO-Garantia βρίσκεται σε τέλεια θέση για να εξυπηρετήσει εκατομμύρια πελάτες. Αυτή η συμφωνία μας επιτρέπει να εκπονήσουμε τη διεθνή επιχειρησιακή στρατηγική μας, εστιάζοντας στις αγορές στις οποίες έχουμε ήδη ισχυρό αποτύπωμα”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πώληση θυγατρικής εταιρείας του ομίλου της ERGO στη Ρωσία! https://www.insurancedaily.gr/polisi-thygatrikis-eterias-tou-omilou-tis-ergo-sti-rosia/