ΕΚΕ

«Πολιτιστική Χορηγία» της INTERLIFE Ασφαλιστικής στο ΚΘΒΕ

INTERLIFE Ασφαλιστική

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη χαρακτηρίστηκε ως «Πολιτιστική Χορηγία» η ετήσια χορηγία σε είδος της INTERLIFE Ασφαλιστικής με αποδέκτη το «Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος» και στόχο την ενίσχυση του συνόλου των παραγωγών, συμπαραγωγών, αφιερωμάτων και εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του Θεάτρου.

Το ΚΘΒΕ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο θεατρικό και ευρύτερα πολιτιστικό Οργανισμό στη χώρα μας, ενώ λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού από το 1961. Η «Πολιτιστική Χορηγία» είναι ένας θεσμός της ελληνικής πολιτείας που τέθηκε σε ισχύ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Νόμος 3525/2007-ΦΕΚ16/Α/26.01.2007) και αποσκοπεί στη χρηματοδότηση του Πολιτισμού από πόρους προερχόμενους από τον Ιδιωτικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, μέσω του προγράμματος «Προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί, προωθεί δυναμικά την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη και χαιρετά με ιδιαίτερη περηφάνια τη συμπλήρωση 5 χρόνων χορηγικής συνεργασίας με το ΚΘΒΕ αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

INTERLIFE Ασφαλιστική

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
«Πολιτιστική Χορηγία» της INTERLIFE Ασφαλιστικής στο ΚΘΒΕ! https://www.insurancedaily.gr/politistiki-chorigia-tis-interlife-asfalist/